Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanabeata

Mój chłopak chcę wyjechać z kraju.

Polecane posty

Gość zalamanabeata

Rok temu poznałam Miłosza na imprezie. Zaczęliśmy się spotykać, coś zaczynało się rozwijać między nami. W końcu postanowiliśmy, że będziemy razem. Niedługo mija rok od kiedy jestem jego dziewczyną. Przedwczoraj powiedział mi, że dostał propozycję pracy za granicą, że prawdopodobnie po wakacjach opuści Polskę i zamieszka w Danii. Stwierdził, że lepiej będzie jak zakończymy to wszystko... Mam 19 lat, a on 22. Nie wiem co robić w tej sytuacji. :( Proszę o jakąkolwiek radę. :(

Gość Kaszana jest git
Jeśli nie do Bangladeszu to niech jedzie.

Gość Kaszana jest git
Sorry nie wiem czy Ci pomogłem ale to moje początki w psychologii.

Gość zalamanabeata
nie wiem czy to ma znaczenie ale on ma na imię Fafik

Gość słodkie winogrona
kaszana na mistrzów aspirujesz? jak tak, to słabiutko na razie... Autorko- jak sam zasugerował rozstanie, to nad czym się zastanawiasz? Chyba nie przywiążesz go do kaloryfera. Mogę się mylić, ale chyba nie traktuje Cię zbyt poważnie, skoro wyjeżdzając chce "skończyć to wszystko". Krzyżyk na drogę i niech spada, a Ty znajdziesz jakiegoś chłopa, póki co do matury się szykuj:P

Gość Kaszana jest git
Pewnie słodki jak kociak. fafik fafik przynieś kłębuszek wełny...to takie słodkie.

Gość wiekszosc z nich to brudasy
co tu duzo mowic,widocznie bylas chwilowa zabawka,moze wcale nie byl zakochany.skoro od tak ci to powiedzial to chyba wszystko jasne