Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacje -urlop

Turcja

Polecane posty

Gość Wakacje -urlop

Kto byl i jak tam tak naprawde jest ???

Gość Wakacje -urlop
Prosze troche szczegolow i rad. Lece do Side kumkoy

Gość Ludzie prosze doradzcie
Czy nikt tam nie byl ????

Gość Prosze jezeli ktos byl
Jaka pogoda w maju, czy mozna liczyc na rozrywke. Mam niby dobry hotel. Doradcie ...... Nie bylam nigdy wTurcji, ale pomagalam zawsze w tematach gdzie sie znam. Duzo podrozowalam, ale nigdy do Turcji.

Gość lkjflhs
zależy gdzie ( w sensie jaki hotel) i kiedy, ja byłam w sierpniu i...masakra:( upalnie i nie do wytrzymania, brudno, niestety lekko cuchnąco przez kiepski system kanalizacji ( hotel był niby 4 gwiazdkowy a wodę nam wydzielali do kolacji!) wokół mnóstwo natarczywych Turków wręcz gwałcących turystki wzrokiem ( blondynki samotnie idące ulicą, plażą, w sklepie mają przechlapane!) - nie mogłam normalnie zrobić zakupów i co tu kryć czułam się średnio bezpiecznie i komfortowo - podchodzą na plaży jak widzą że kobieta sama na przykład się opala i podrywają dość nachalnie! ( nie byłam tam sama ale wystarczyło że mój chłopak odszedł na bok na chwilkę!) ja się rozczarowałam, ale koleżanka która była w październiku już nie narzekała na temperaturę i wilgotność ( latem jest naprawdę ciężko 40 stopni przy tej wilgotności i ciągle psującej się klimatyzacji w hotelach pełnych głośnych podpitych turystów - głównie polaczków cwaniaczków którzy popisują się kasą ' bo do Turcji sobie samolotem przyleciałem' - brr!!)MASAKRA ale jeśli zapłacisz za hotel kategorii lux gdzie będzie już inny standard dla 'lepszych turystów' na przykład Holendrów, Niemców Angoli - niestety czuć w hotelach podział na Polaków + Rosjan i resztę:( ) przeżyjesz ...chyba... aha....byłam latem w Grecji, Egipcie i Hiszpanii - wszędzie byli Polacy i wszędzie było gorąco ( niestety narodu nie wychowasz całego) ale tylko w Turcji .....fekalia pływały na powierzchni wody w morzu....chyba za blisko były rury kanalizacyjne z hotelu..:( nigdy więcej tam nie pojadę...choć miasteczko miało swój urok, trudno , może ty będziesz mieć więcej szczęścia .

Gość oluuunia 32
zgadzam się z tym wyżej! Egipt i Turcja to syf i hałas podpitych polaków ! już lepiej dodać więcej kasy i lecieć do Portugalii, Grecji, czy na Sycylię oj tam jest pięknie, czysto i na poziomie! tu niestety przedpokój wakacji na poziomie!

Gość amyloidoza
Nie rozumiem jak mozna w lecie jechać do ciepłych krajów, przecież tam jest gorąc że hej. Cały dzien trzeba siedzieć i nie mozna nosa wyścibulić bo słońce dosłownie parzy po rękach. Głupota jechać w lecie w te upały! Ja tylko raz to zrobiłam w życiu - nigdy więcej. Poniszczyłam sobie skórę. Jestem blondynką o jasnej karnacji. W lato to należy podziwiać polski klimat, albo jakiś umiarkowany i chłodny, a na wiosnę albo na jesień to mozna lecieć do ciepłych krajów. Ja najlepiej wspominam jesień przed końcem września w Grecji - pogoda świetna i ciepłe morze!!!Raj na ziemii. A w lecie to ja wolę pochodzić pod polskich albo europejskim słoneczkiem.

Gość Przeciez ja lece teraz
w maju to tak goraco nie bedzie. Lece z mezem i przygody nie szukam. W lato nie latam do cieplaych krajow i nie mieszkam w Polsce . Robie to na poczatku lata i koniec lata. Latalam bardzo daleko. Zego roku do turcji, bo jakos dalej mi sie nie chcialo i tam nigdy nie bylam. Pytam na polskim forum, bo na moim ich bardzo chwal:

Gość Przeciez ja lece teraz
Jestem blondynka i nie poniszczylam skory mieszkajac 7 lat na Majorce

Gość Wakacje -urlop
Czy ktos z was byl w Turcji w maju ???? Jak tam jest ???

Gość Ida na inne forum
bo tu od was malolatow sie duzo nie dowiem !!!

Gość Liselotte
nie słuchaj pierdół (Turcy "gwałcący" Polski - też coś... chciałyby...) Turcja jest - PRZECUDNA! też jadę w maju do Kemer i już doczekać się nie mogę. W zeszłym roku byłam w okolicy Bodrum, koło Yakilavak , hotel super , obsługa, jedzenie - nie ma czego przyczepić się wszystko kwitło, trzeba jechać i zobaczyć. A będziesz marzyć o powrocie. Mnóstwo zabytków z epoki antycznej (zwiedzałam Efez) teraz chcę zobaczyć Kapadocję.