Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina1000000

gdzie znaleźć nowych znajomych???

Polecane posty

Gość ewelina1000000

Hej. tak jak w temacie. chcialabym zmienic znajomych. moje 2 najbliższe osoby wyjechały do innych miast i pozostali mi znajomi, którzy tak naprawdę są wtedy kiedy im to odpowiada. chciałabym poszukać nowych przyjaciół- otwartych na przygody, wyjscia. rozglądam się i nie jest to takie proste. w pracy nie mam możliwości- kontakt w wiekszosci z osobami w srednim wieku. na zajecia dodatkowe (jezyki, taniec isłownia itp.) nie chodze bo nie mam czasu.nie mam rodzeństawa, więc nie mogę wkręcić się w towarzystwo. rodzeństwo icoteczne tez odpada, bo jest w o wiele starszym wieku. znacie jakis spobób? :)

Gość a ja zapytam
a co robisz, że nie masz czasu? Może w tym jest problem.

Gość ewelina1000000
mam różnozmianową pracę - na rożne zajęcia mogłabym chodzić tylko raz na jakiś czas, więc mało korzyści. może podpowiecie coś z własnego doświadczenia :)

Przywal się do jakiejś osoby na chama i idźcie raz do jakiegos pubu(wcześniej przyuważ, czy ciekawi ludzie tam chodzą) i jak w tym pubie będziecie, zakręć się koło jakiegos fajnego towarzystwa. Jak z nimi bardziej się zakumplujesz, to olej osobę, do której przyczepisz się na chama na początku i masz już nowych znajomych. Jak Boga kocham, kiedyś tak zrobiłam, tylko nie poszliśmy do pubu, a na imprezę w plenerze. Doczepiłam się do takiej dziewczyny, którą ledwo ze szkoły znałam. Ona szła gdzieś z jakimiś znajomymi, ja ją jakoś zakręciłam tak, że pozwoliła mi iść ze sobą(czułam się jak idiotka, tak wpychac się niechciana :P). Ci jej znajomi byli fajni i sami zapraszali mnie na kolejne spotkania i tak kumpluje się z nimi po dziś dzień. A to było trzy lata temu :P

Gość ewelina1000000
no to "z kazdym dniem" bardzo cie podziwiam :) to jest najprostszy sposob, ale chyba też najtrudniejszy??? :) nie wiem czy bym się odważyła.ale dobrze mówisz. muszę to przemyśleć :)

Gość byyrj
ewelina super przyklad z tym u gory :) trzeba byc sprytnym :)

Gość aaaaaaaaafevbaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ile masz lat i gdzie mieszkasz? :)

Gość romantic dusza
napisz do mnie na gg to pogadamy :) gg 344 67328

Gość ewelina1000000
26 i jestem z białegostoku