Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merylin M.

Proszę o pomoc w czymś fajnym (tylko kobiety)

Polecane posty

Gość Merylin M.

Witam Was ciepło :) Na ogólnym też napisałam, ale może tutaj też znajdą się miłe kobiety :) Jeśli macie chwilkę, proszę pomóżcie mi i odpowiedzcie na 6 pytań o tym, jakie prezenty lubicie dostawać od mężczyzn. Mile widziane Panie od 18 lat bez górnej granicy, zresztą młodsze też zapraszam. Przygotowałam ankietę, żeby było łatwiej. Jeśli na jakieś pytanie nie chcecie odpowiadać - wykropkujcie i nie zawracajcie sobie głowy. Link do pytań: http://roxannepl.polldaddy.com/s/najlepszy-prezent-dla-dziewczyny Wszystkim Paniom, które pomogą ślicznie dziękuję :) MM

Gość Merylin M.
Myślałam, że będą wyświetlane automatycznie, ale niestety ta strona z ankietami ma ograniczenia, więc będą widoczne dopiero po zakończeniu ankiety. Zapiszę sobie ten temat na kafe i opublikuje je gdy uzbieram komplet. Jeśli prześlecie ankietę swoim znajomym - dziewczynom, żonom czy zwykłym koleżankom - będzie szybciej :) Każda kobietka się liczy!

Gość Merylin M.
Dzięki :) Pamiętajcie, że to dla Waszego dobra. Będziemy mogły uświadomić mężczyznom co nam się podoba, a oni też będą mieli ułatwione zadanie.

Gość ona___18
wypelnilam całą;) mam nadzieje, ze sie przyda wyniki są tylko dla Ciebie czy inni tez moga zobaczyc? (podasz linka..?)

Gość Merylin M.
Dla Waszego i Naszego = mężczyzn i kobiet. Jest już 21 odpowiedzi, nie tylko z kafe oczywiście. Myślę, że 50 byłoby ok, a 100 to już w ogóle. Mielibyśmy pełen obraz. Może uda się zebrać w te kilka dni...

Dziękuję Ona__18, wyniki będą też dla Was, ale póki co nie są widoczne. Kiedy ankieta się zakończy, podam link w tym temacie. Zaczerniłam się, żeby go dodać do ulubionych. Najbezpieczniej będzie zajrzeć tu za tydzień, bo wcześniej może się nie udać zebrać dziewczyn.

Gość ona___18
hey i ile udało Ci sie zebrac tych odpowiedzi?;> i co z tymi wynikami, bo inni tez są ciekawi ((: