Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKrólewny

Co to za cholerstwo?Wysypka jak kaszka manna

Polecane posty

Gość mamaKrólewny

jest rózowa,i do tego kaszel mala.Zobaczylam to wracajac z podwórka z dzieckiem ma 2 latka.Doradzcie cos...

Gość bardzo namiętny palacz
uczulenie na pyłki roślin napewno

Gość mamaKrólewny
Mogę coś z tym zrobic? Jak się tego pozbyć?

Gość taka drobna jak mak
to może być różyczka

Gość może być alergia
na pyłki roślin - teraz rozpoczął się okres pylenia. Najlepiej odwiedź alergologa, który przepisze odpowiednie leki. Nie wychodź z dzieckiem w godz. od 10-16, kąp je w emolientach i smaruj emolientami np. Oilatum, to złagodzi podrażnioną skórę dziecka. Poczytaj sobie o alergii wziewnej.

Gość mamaKrólewny
Zapomniałam dopisać to jest szorstkie no i niektóre zlewaja się w placki .Zaraz poczyta o tej alergii ,A lekarza odwiedzimy tyle że dopiero w poniedziałek...;(

Gość teraz mnóstwo
dzieci to przechodzi! Alergików jest co raz więcej i rodzice nie muszą być alergikami, aby dziecko było alergikiem. Moja córa kilka dni temu też dostała takiej kaszki, ale bierze leki na alergię i wysypka szybko ustępuje.

Gość mamaKrólewny
Dzieki za oswiecenie mnie myslałam ze mojej malej to nie bedzie dotyczyc...

Gość bb jn ikmikp
szkarlatyna ostatnio panuje

Gość taka drobna jak mak
jeśli zlewa się w placki to może być szkarlatyna. I malinowy język. Nie słyszałam o drobnej wysypce alergicznej. Prędzej katar, kaszel, łzawienie oczu lub duszności. Ma temperaturę? Ja bym to lekarzowi pokazała. Swędzi ją to?

Gość mamaKrólewny
Nie nie swędzi .Nigdzie indziej tego nie ma tylko na brzuszku dodam ze okolo 3 dni temu bawila sie z dziecmi...Jak myślicie mam ja brac teraz na izbę przyjec.Goraczki nie ma ale w dzien byla marudna...Juz mam metlik w głowie...

Gość mamaKrólewny
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.qz.pl/images/dzieci/276_1.jpg&imgrefurl=http://www.qz.pl/glowna.php%3Fdzial%3Ddzieci%26artykul%3D276&usg=__hMZrVWzjV3H33K23XWKWaeTOpOc=&h=252&w=200&sz=11&hl=pl&start=0&sig2=CRXwe3sDOpTaJUP3TqRFfg&zoom=1&tbnid=14rLnRG3mtWWdM:&tbnh=146&tbnw=114&ei=72i8TfezMofLswb_v6iSBg&prev=/search%3Fq%3Dwysypki%2Bu%2Bdzieci%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D584%26gbv%3D2%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=141&vpy=91&dur=3464&hovh=201&hovw=160&tx=131&ty=84&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:0,s:0 wyglada to podobnie jak tu z tym ze jest szorstkie...