Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojek

Precz z fajami !!!

Polecane posty

Gość jojek

Śmierdzą i nic po nich nie ma:) nic tylko i wyłącznie śmierdzą... Chyba że ma ktoś pomysł jak zrobić żeby nie śmierdziały...?

Gość seksTrener
sex instruktorka Gdzie można się z Tobą umówić na małe konsultacje?

Ale inni kopca i wszystko smirdzi wokol, i pelno petow.Palacze nie przejmuja sie zadnymi zakazmi!

Lekkie obrzydzenie???Ja mam olbrzymie obrzydzenie i zaraz rzygac mi sie chce, jak widze palaca babe.Jakby sie gownem wysmarowala, nie byla by tak obrzydliwa!!!

Gość kocham david bowie
tak zle...oh kurwa to musze rzucic fajki...na serio szambem smierdzi?

Gość palaczefuuuuuuuuuu
jak ktoś jest palaczem to już wiadomo, że za pewne cham, egoista i prostak. Chodzą wszedzie i palą a ja ide za takim palaczem, dusze się- wymijam. 4 metry przede mną kolejny. To jest plaga. Maja gdzieś to, że ktoś za nimi nie ma ochoty tego wąchać, nie wspominając już o tym, że niektórzy nie mogą wdychać dymu. I kolejna rzecz to oczywiście pytanie czemu ktoś pali. Nie jest to do życia potrzebne. Trzeba być troszke "ułomnym" żeby zostać niewolnikiem papierosów. Powinny być zakazane i tyle. Ja pare razy zapaliłam kiedyś i jakoś nie wkręciłam się w tę głupotę. A już na pewno głupio byłoby mi kogoś zmuszać do wdychania tego. Przykre- niektórzy nawet przy swoich dzieciach palą.