Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wprost-zbok

Czemu nakafeterii nikt już nie świntuszy?

Polecane posty

Gość wprost-zbok

Kiedyś jak odwiedzałem to forum poraz pierwszy (jakieś rok temu) to co chwila było mnóstwo tematów o analu, o lizaniu brudnych genitaliów, o seksie ze zwierzętam, no a i cochwilę wpadał jakiś temat o scacie i ludzie chętnie zapisywali takie topiki. ,,,i mniejsza o to czy były to autentyczne tematy, czy provo, ale były krwiste i wyraziste. nikt nie bawił się w śmieszne moralizowanie i nauczanie na forum(!) - Dzisiaj... - same pierdoły i banał. Nie macie wrażenia, że kiedyś było tu sprośniej.

Gość wprost-zbok
nie, nie, nie... nie tzn. tak, to swoją drogą, że sraki cenzurują i usówają dobre topiki, ale wiem z obserwacji,że nawet jak dam ostry temat i on zostaje, to ludzie niechętnie się wpisują, czasem nawet zostaje na zero... no cóż to z założenia forum dla kobiet... no a wiadomo że to sraki w większości i głównymi atrybutami ich seksualności są chustka i krucyfiks, no ale jednak jak się kiedyś zajrzało na kafe, to aż śmierdziało gównem - same tematy o scacie, analu i takie tam.. i ludzie rozmawiali, pisali... a teraz wielkie NIC... coś się z ludzmi stało

Gość Doipdsa
Dop Czemu używasz mojego nick'a ?