Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_mąż

Żona mnie zdradza, ale nie mam dowodów i to tylko podejrzenia

Polecane posty

Gość załamany_mąż

Witajcie, nie wiem co zrobić, jestem zdesperowany i załamany, proszę o pomoc. Podejrzewam że moja żona ma romans z innym mężczyzną ale brakuje mi dowodów. To bardzo długo historia, nie chciałbym pisać tu wszystkiego ale moja żona spędza dużo czasu przed komputerem, wcześniej byliśmy bardziej otwarci, oboje mieliśmy zawsze dostęp do swoich telefonów, nie mieliśmy przed sobą żadnych tajemnic, znaliśmy swoje hasła do kont pocztowych, facebooka itd. Od pewnego czasu zaczęła się dziwnie zachowywać, cztery dni temu próbowałem zalogować się na jej konto pocztowe i zmieniła hasło! Staram się jej ufać ale jej zachowanie mnie zaniepokoiło, coraz bardziej czuję między nami dystans i ona nie traktuje mnie tak jak kiedyś, wychodzi gdzieś wieczorami i obawiam się że spotyka się z kimś choć twierdzi że idzie się spotkać z przyjaciółką ale nigdy o tak późnej porze nie wracała :((((((((( Próbowałem z nią szczerze porozmawiać ale wydaje mi się że coś przede mną ukrywa, zapytałem również o to konto pocztowe dlaczego zmieniła hasło zawsze ufaliśmy sobie nie chciała mi nic odpowiedzieć!!! Co jest grane? Jak mogę być pewien że ona nie ma kogoś na boku????? Czy jest jakaś możliwość żebym mógł włamać się na jej pocztę? Wiem że to złe i powinienem jej ufać ale podejrzewam że ona coś ukrywa i ma coś na sumieniu, chciałbym tylko raz sprawdzić i upewnić się, znacie jakieś skuteczne metody hakerskie? Proszę o pomoc i jeszcze inne rady w temacie.

Gość załamany_mąż
Dziekuje za pomocna dłoń, myśle że bede mogł z tego skorzystać. Chicalbym już dzisiaj włamać sie na poczte mojej żony i żeby wszystko sie wyjasniło bo to nie daje mi już spokoju :((((((((((((

Gość linowski123
Spróbój ją fiutkować 2 razy dziennie, to wtedy jej odejdzie chodzenie po innych! Jeżeli masz ślub cywilny to seks jest obowiązkiem i nie ma prawa Ci odmówić!!!

Gość zamontuj podsłuch
w jej aucie i w domu ,wykona telefon jak bedzie sama i juz ją masz, mój kolega w ten sposób został rozpracowany przez żone w jeden dzień , za pomocą dyktafonu.

Gość gość
załóż nowy temat Kasiu

Gość gość
skąd jesteś?