Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjkjklsadjkds

Moja córka zgrzyta zębami!

Polecane posty

Gość ksjkjklsadjkds

Doprowadza mnie to do szłu!wydaje mi sie ze robi to specjalnie,czy to oznaka nakieś choroby?bakterii?

Gość ksjkjklsadjkds
ma 11 miesięcy, za tydzień roczek??? robi to dwa może trzy razy dziennie i chwilę,moze z pare minut, znudzi jej sie i koniec?

Gość ksjkjklsadjkds
Czytałam że dziecko ciągle odkrywa jakies umiejętności.. moze lepiej zrobić badanie?

Gość ksjkjklsadjkds
no pisze ze tylko czytalam np tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,572,76476725,76478133,Re_10_msc_zgrzyta_zebami.html

Gość niektóre z was to
a może właśnie odkryła taką "zabawę". a w nocy nie zgrzyta? może być to objaw stresu, ale niekoniecznie. mój syn też czasami zgrzytał tak chyba dla zabawy.

Gość ksjkjklsadjkds
niee w nocy nie zgrzyta, w ciągu dnia tylko pare razy po kilka minut.

Gość niektóre z was to
obadaj okolice odbytu małej i jeśli nic Cię nie zaniepokoi to raczej nic poważnego jej nie dolega. jak będzie zgrzytać to zajmij ją czymś innym. może po jakimś czasie samo przejdzie, możesz wspomnieć o tym lekarzowi.

Gość ksjkjklsadjkds
a co mogłoby być niepokojacego? Codziennie tam sprawdzam, ale pod kątem zaczeriwnionego miejca-żeby posmarować Sudocreme..Nic nie widziałam niepojącego... normalna pupka :)

Gość niektóre z was to
to zobacz czy zaczerwienienie jest spowodowane odparzeniem czy wygląda jakoś inaczej, czy nie ma krostek. skoro kupa normalna bez pasożytów to chyba wszystko jest ok :) obserwuj ją.

Gość ksjkjklsadjkds
nie ma krostek,niekiedy jest zaczerwienione jak zrobi kupke,a tak skora gładka,bez podranien,. dziekuje :)