Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaura z dinozaura

PROBLEM NA SKLAE ŚWIATOWĄ ludzie wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość izaura z dinozaura

odkąd pamiętam zawsze uwielbiałam nosić bluzki/sukienki/tuniki itp z dekoltem kurwa mać ! właśnie się zorientowałam się ,że nie potrafię chodzić w górze bez dekoltu ,uwielbiam eksponować piersi! .Właśnie muszę sobie wyobrazić co myślą o mnie ludzie dookoła ,kiedy ciągle widzą mnie z cycem na wierzchu ,może mam już jakaś ksywę "patrz idzie ta z cyckami" masakra! .Zimą zdarza mi się nosić bluzki bez dekoktu kila razy ,mam w szafie zaledwie 2-3 golfy a wszystkie moje ciuchy z górnej części garderoby mają duże dekolty ....nie wiem co o sobie myśleć:/ masakra....

Gość baca z gór
A duże masz piersi, i długie nogi

Gość baca z gór
majtki,slipy,gacie czy bez majtek lubisz chodzić i spać

Gość izaura z dinozaura
duże piersi i duże nogi ...ale heheh normalnie chyba coś ze mną nie tak ...bo nie znam laski w swoim otoczeniu kto ciągle odsłania cycki:? :/ :-/

Gość baca z gór
lubie patrzeć jak bujają sie piersi gdy posuwam od zachrysti ,bo nogi to idą na boki.

ale żalisz się czy chwalisz bo już sama nie wiem. Przecież każdy nosi to co lubi. Jedna duży dekolt, inna mniejszy.

Ja w ogóle golfów nie posiadam i bym tego nie ubrała... ubieram w 90% tzw "serki", kilka zaokrąglonych no i proste bez ramiączek topy.. ale tzytzków nigdy nie wystawiam chociaż po ciąży miałam problem z ujarzmieniem biustu ;)

szwabka, o dekoltach to mozemy podyskutową, mam lepszy od 15-tek, ale o popuszczaniu to juz nie bardzo... zielona w tym temacie jestem :(