Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandita

ogłaszam wszech i wobec, że do matury zostały 3 dni

Polecane posty

ja odpoczywam już 6 miesiąc i mam dosyć :P jestem rozbity od tego nic nie robienia. i nabawiłem sie problemów ze snem :O

6 miesiąc? to co Ty robisz przez tyle czasu? ja bym ześwirowała chyba:) problemy ze snem to przez kafe?

no właśnie ze świrowałem. Problemy ze snem mam już 5 miesiąc. Sypiam po 2-3 godziny na dobe :O Mysle że to przez niestabilną sytuacje życiową źle sypiam. chociaż aż tak do końca tego czasu nie zmarnowałem. Teraz odmuliłem bo pojawiły sie nowe wyzwania :)

Gość zbezczelnymuśmiechem
kinky, doprawdy? A denerwowałeś się kiedyś tak, że aż Tobą trzęsło? Zaprawdę powiadam Ci, że nikt nie potrafi tak dobrze wkurwić człowieka jak moja nauczycielka od polskiego 😭 Na maturze jej widzieć nie będę, więc będzie dobrze... 🌼 Musi być!

zbezczelnymuśmiechem na pewno będzie bez względu na to kto będzie w komisji:) kinky, Ty się bierz ostro za siebie, przestań "napierdalać" na kafe i zadbaj o siebie, bo pewnie nie wiesz jak to niezdrowo tak mało spać. I odmulaj się odmulaj, bo wiosna jest, wszystko się budzi do życia:P

Może i będzie, ale ja jej nie zobaczę! Kurwa!!! 😭

Aż tak to nie, może troszke mi sie dłonie trzesły. A nie, raz miałem nogi z waty i tyle adrenaliny w sobie że mógłbym wyprzedzić samochód :P ach te emocje :D Ja miałem babe w gim. od polaka, strasznie wymagająca. Ale to dobrze. Egzamin napisałem z dobrym wynikiem :)

Ty się cieszysz czy rozpaczasz, bo nie wiem sama?:P

ja się boję zapytać co robiłeś, że taka dawka adrenaliny, nogi z waty... :P każdy tak mówi kto tu siedzi :classic_cool:

pandita, to było pytanie do mnie? Ja rozpaczam i cieszę się naprzemiennie. Czyli jak zwykle. :P

tak:) powiedziałabym Ci czemu towarzyszą takie wahania nastroju... :P

Powiedz, nie krępuj się :D

mnie i mojego kolege zatrzymała policja i podejrzewała nas o bardzo bardzo złe rzeczy. Cało mówiło "Spierdalaj przed siebie i sie nie oglądaj" a umysł kazał cierpliwie stać. Ale adrenalina była boska :D owiele większa niż wtedy jak prawie przejechał mnie pociąg :O jak przechodziłem przez most.

pierwsza opcja to szalejące hormony... sama rozumiesz :P a druga to najzwyczajniejsza choroba psychiczna :D

o co was podejrzewała? ;) pociąg? nie rozumiem, nie zauważyłeś go tak? spalony byłeś? :classic_cool:

Jak tak sobie nad tym myślę, to i jedna i druga opcja jest możliwa :O

O coś bardzo bardzo złego, tyle musi Ci starczyć :P W tedy jeszcze nie paliłem. Przechodziłęm na skróty przez most kolejowy. Jest bardzo długi. Jestem gdzieś po środku i nagle słysze za mną, wciękle trąbiący pociąg. Przytuliłem sie do belki. Przejechał kilka cm odemnie :O Pewnie maszynista sie nieźle osrał :D bardziej niż ja :P

Dzieciaki nie pilnują swojej dupy to się tak kończy później. Słuchaj, dobrze że żyjesz, bo chociaż mogę z kimś "pogadać" o 3 w nocy ;) Obowiązkowo proszę dokończyć tą historię z policją. zbezczelnymuśmiechem nie myśl o tym, skup się na maturze :D

Ok, ja robię w tył zwrot i wskakuję do łóżka :D Trzeba wyspać się, wstać i w końcu zacząć się uczyć :D🖐️

Dobrej nocy Wam życzę:D BTW, to chyba najkulturalniejsza rozmowa na kafe, w jakiej brałam udział. I to bez podszywów. Szoke. Trzymajcie się🖐️

dobranoc i powodzenia za trzy dni 🖐️ ja też zaraz kończę, tylko jeszcze chce wiedzieć o tej policji:P:P:P

nawzajem:) 🖐️))

Nie podejrzewali mnie o morderstwo ani o gwałt, więc nie ma czego opowiadać :P Ale fakt faktem, potrawią wystraszyć niewinnego człowieka.

noo właśnie spodziewałam się morderstwa, już się bałam że mnie jakoś namierzysz i już po mnie :) dzieki za miłą pogawędkę, dobrej nocy 🖐️