Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhlostacz

skrzywdziłem dziewczynę która mnie kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość xhlostacz

Zakochała się we mnie pewna dziewczyna. Nigdy się tego nie domyślałem. W końcu przez przypadek prawda wyszła na jaw. Ucieszyłem się i postanowiłem skorzystać z okazji. Prawie ją wykorzystałem, chociaż stawiała opór. Prosiła mnie, abym nie robił tego, po czasie się opamiętałem. Przeprosiłem ją, nie wiem czy mi kiedykolwiek wybaczy. Bardzo się o nią martwię i naszą znajomość. Co mam robić? Co mi radzicie?

Gość xhlostacz
19

"prawie ja wykorzystalem, mimo ze stawiala opor" jak to wyjasnisz...po za tym nie martw sie, nie sadze zeby po takim zajsciu Cie 'kochala'

Gość xhlostacz
Nie chciała uprawiać ze mną od razu seksu, ale ja nie mogłem się powstrzymać. Jestem skończonym draniem. Była zszokowana i o dziwo powiedziała mi po tym wszystkim, że nadal mnie kocha i nie zrobi mi z tego tytułu problemów. Nie mogę w to uwierzyć. Nie wiem co robić.

mała rada tak na boku, a propos tematu. Następnym razem myśl głową a nie chujem, Chuju. O dziewczynie zapomnij. 🖐️

Gość xhlostacz
Jesteśmy w tym samym wieku. Nie oceniajcie mnie, nie panowałem nad sobą.

Gość xhlostacz
Skończony sukinsyn, cham i bydlę. Ale co mam poradzić na to, jestem tylko zwierzęciem. Poradźcie coś, proszę.

A co mamy cie po pupie poklepać. Morderca tez nie panuje nad soba, więc ma nie zostać zaciagnięty za ryj przed sąd ? Wiem, przykład drastyczny ale o to chodzi. Dobrze że nie dotarłeś do "mety" ale to Cie nie usprawiedliwia.

Od zwierząt różni nas to że mamy rozum. Korzystaj z niego, nie daj sie ponieść instyntkom. Dziewczynie daj spokój, bo ją znów skrzywdzisz.

Gość xhlostacz
Ale martwię się o nią, bo odkąd zrobiłem jej 'krzywdę', wiem, że źle się z nią dzieje. Nie stroni od alkoholu i innych używek, robi to by zapomnieć, ma depresję, straciła dawną radość życia.

Nie kontaktuj sie z nią. Poproś jej koleżanke czy kogoś żeby pomógł jej ogarnąć.

Gość xhlostacz
Musimy się kontaktować, bo chodzimy do jednej klasy. Poza tym ona chce kontaktu ze mną mimo wszystko.

Gość xhlostacz
Tydzień temu.

Daj dziewczynie spokoj. Widocznie sama jest niedojrzala zeby obiektywnie spojrzec na to wydarzenie. Porozmawiaj z kims jesli masz problemy z trzymaniem swojego malego w miejscu - kiedys to sie moze zle dla kogos skonczyc

Chcesz sie poczuć lepiej. Powiedz jej ojcu, bratu, koledze co zrobiłeś. Obije Ci morde i poczujesz sie lepiej. Ból "zmyje" twoją wine. A Przynajmniej tak będzie Ci sie wydawać.

Gość xhlostacz
Właśnie obawiam się zemsty, podejrzewam, że ją szykują. Mamy wspólnych przyjaciół, którzy bardzo ja lubią. Ja nie jestem chętny do bitki z nimi.

Tobie nie przeszkadzało że Ona nie była "chętna" Raz dostaniesz i będziesz miał spokój, należy Ci sie.

chetny do bitki nie, ale do wykorzystywania dziewczyny tak? c'est la vie! uczymy sie konsekwencji w zyciu. A pomysl gdybys ja zgwalcil, ona zaszla w ciaze a Ty do wiezienia trafil? Troszke wyobrazni...

Gość xhlostacz
Nie chcę ciąży i wiem co to antykoncepcja, kocha mnie, więc bym nie trafił, myślałem, że pójdzie po dobroci... Przecież jej odpuściłem, żałuję tego co zrobiłem.

czlowieku, ona nawet Twoja dziewczyna nie jest a Ty za seks/gwalt? sie bierzesz???!!! szacunku troche....jak sie nie mozesz powstrzymac to reki uzyj a nie ze dziewczyna 'po dobroci' da

Gość xhlostacz
Myślałem, że miłość jest równoznaczna z oddaniem mi się. Nie mogłem się powstrzymać!!!!!!!!!!!! Teraz mi przykro i żałuję!

Gość xhlostacz
Taki mam charakter... Nie byłem zakochany jeszcze.