Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tara28

z usmiechem po dzidziusia!!!! zapraszam wsystkie kobietki ,!!!

Polecane posty

Gość tara28

...ktore ze spokojem oczekuja poczecia sie dzidziusia!!! mam 28 lat,6 letnia coreczke i wspanialego mezczyzne u boku...teraz do szczescia brakuje mi jedynie kolejnego bobasa...zaczelam w zeszlym miesiacu.... zapraszam na pogaduchy optymistycznie nastawione przyszle mamy!!!!!!

Gość taka se jedna jedyna
nie drzyj mordy :o

hej tara ja tez staram sie o drugie dziecko mam juz synka ktory ma prawie 7 lat. teraz o drugie dziecko staram sie juz rok i jak narazie nic z moich starań

Gość jak pech...
ja pierdole, i co ma z tego wynikac? co ma byc to bedzie, a gadaniem niczego nie zmienicie. podajcie jeszcze wasza temperaturkę i cykl, bo mi to kurwa potrzebne do zycia, dzizyz.

Gość waitymaggie
Hej, ja może nie starałam sie z moim facetem o dzidzię ale tak wyszło ze w tym cyklu za bardzo sobie wyluzowalismy i kochalismy się bez zabezpieczenia nawet w dzień owulacji. Ogolnie czuje sie normalnie, do terminu @ mam jeszcze 6 dni i w sumie by nic mojej uwagi nie zwrócilo gdyby nie to ze od wczoraj bardzo bolą mnie piersi. Szczegolnie sutki, mnie przed @ nigdy nie bolą tzn czasem cos tam ale na pewno nie az tak ze az nie wygodnie mi w biustonoszu, gryzie mnie kazde zszycie i koronka i ogólnie koszmar. Wlasciwie tow nocy mnie dzis zaczal bolec najpierw zdawalo mi sie ze tylko lewa i az sie wystraszylam ze cos nie tak ale dzis juz bola mnie obie wiec no nie wiem, chciała bym juz zrobic test ale 6 dni przed @ to ciut za wczesnie chyba, prawda?

Gość KATEEEEE
ja sie staram juz 2,5 roku o pierwsze więc rok to jest jeszcze nic

Gość tara28
fajnie dziewczyny ze sie odezwalyscie! ja rowniez czekam na okres ma sie pojawic kolo 10go wiec jeszcze sporo czasu..w zasadzie podchodze do tego na luzie,jednoczesnie jestem z siebie dumna ze tym razem bobas bedzie planowany ,bo corka to wpadka totalna,bardzo kochana i ostatecznie wyczekiwana ale wpadka...: ojej jakby sie okazalo ze tym razem jestem w ciazy juz teraz bylabym zaskoczona ze tak szybko ale mimo wszystko szczesliwa:) czy bierzecie jakies leki ktore przyspieszaja pojawienie sie dzidziusia?

Gość KATEEEEE
niestety na to niema leków tara widzisz starasz sie rok o drugie aj a juz jak pisalam 2,5 roku o swoje pierwsze malenstwo niestety sie leczymy

Gość tara28
wiem wiem...mialam okazje poczytac tu kilka topikow....podziwiam was kobiety,was, waszych mezczyzn dzielnie i wytrwale walczacych ... pelen respekt>>>

Ja też mam już dziecko - synka (w czerwcu skonczy 2 latka) i staramy się o drugie:) wczoraj mialam dostac okres ale sie nie pojawil, test z moczu robilam 2 dni temu i wyszedl negatywny, dzis pojde zrobic bete, bo w poprzedniej ciazy test z moczu wyszedl mi dopiero jak bylam w 6 tyg. ciazy!

Gość silvia24 ...
hej:) ja miałam dostac @ 29 i poki co nic... Testu jeszcze nie robiłam bo jestem na wsi aktualnie i bez auta a najbliższa apteka jest 10 km stąd więc muszę czekać do jutra wieczora :)

Gość Dinka_aknid
;) cześć ja mam 19 lat i też z moim chłopakiem staramy się o maleństwo

Gość tara28
uhu hu widze ze sporo nas "oczekujacych" na okres...;) super ! to niesamowite planowac dzidzie,niesamowiete uczucie czekac na bobasa z pelna odpowiedzialnoscia i gotowoscia...!!no laseczki ja zrobie test dopiero w sobote.... o ile oczywiscie nie dostane @ wczesniej;) buziaki!! no i piszcie!!! wiem ze topikow tej tresci jest wiele na tym forum ale czasami milo zaczac cos swierzego;) wiosna,slonce i milosc\!!!!! jejeje!!!!!

Gość tara28
hej kochane! piekny sloneczny dzien mamy za oknem:) wiec postanowilam drobna dietke sobie wprowadzic...jest to zupa warzywna i owoce w pierwsze 3 dni,a potem chude biale mieso i ryby.., musze troszke odzywic sobie wlosy bo mi cos ostatnio straaasznie wypadaja..a co u was? kiedy robicie test? mnie strasznie korci....ale wole miec niespodzianke nawet mezowi nie powiedzialam dzis jak dzwonil bo chce miec 100 % pewnosc braku lub obecnosci ciazy:) co ma byc to bedzie piszcie co u was!!! moze ktoras juz wie czy zostanie mamusia???

Gość zebys sie
tylko nie zesrala;/:O

Gość tara28
oczywiscie ze sie zesralam i to nie raz dzisiaj :D ale pisac o tym nie bede...:D

Gość kiwiwiwiwi
cześć, ja chce tylko napisać, że nie ogarniam was bo ja dzieci nie chce mieć w ogole, pozdrawiam

Gość silvia24 ...
hej :( no i nawet testu nie zdążyłam zrobić bo ta wredna @ nadeszła i brzuch mi chce rozerwać z bólu :/ 3 nospy nie pomogły za bardzo:(

Gość malinowamambaa
Hej :) Ja tez czekam na ciaze :) niedawno odstawilam tabletki dokladnie 3 tyg temu bralam ostatnia bylo krwawienie z odstawienia i nie zaczynalam nowego opakowania, w miedyz czasie wspolzylam pare razy bez zabezpieczenia ;p jak myslicie jakie szanse;> Bardzo serdecznie wam zycze szczescia ;)

malinowamamba- no mnie się udało od razu po odstawieniu tabletek;) i to za pierwszym sosunkiem;)więc trzymam kciuki:)

Gość malinowamambaa
kitka 27 ---> a ile dni od ostatniej wzietej tabletki wspolzylas ? :)

1 marca miałam pierwszy dzień okresu z odstawienia. potem już nie brałam tabletek,a współżyłam 20 marca.

Gość novynetka
mhm no to ladnie gratuluje :) ja wspolzylam jakies 3 dni po skonczeniu krwawienia no i pozniej pare razy tez, jak myslisz jakie mamy szanse ?

osobiście myślę,że szanse są bardzo duże:) a kiedy masz termin okresu?

Gość novynetka
nie znam bo nie dostalam jeszcze peirwszego okresu po odstawieniu tabletek wczesniej przed tym zanim zaczelam brac tabletki mialam nieregularny okres mniejwiecej 45 dni.

no to niestety nie masz wyboru i musisz czekać cierpliwie...

Gość novynetka
no wiem... ale tez mam rozne objawy... jakos tydzien po krwawieniu z odstawienia a tym samym po chyba 2 pelnych stosunkach strasznie bolalo mnie podbrzusze i odczywalam nieraz klucie i takie chwilowe mrowienie w piersiach .

Gość novynetka
kitka 27 a kiedy moge zrobic test ? bo nie pamietam kiedy ostatnio byl pelen stosunek ;p

wiesz co, test sikany jest wiarygodny robiony 14 dni od ZAPŁODNIENIA, a zapłodnienie trwa ok 9 dni od momentu stosunku. czyli generalnie długo trzeba czekać, bo ponad 3 tyg od stosunku. pewniejszy i można go szybciej zrobić jest test beta hcg, z krwi. ja go zrobiłam 12 dni po stosunku i już pokazał ciążę.tyle co mogę pomóc...

Gość Cepelia72
Witam:) Tara...ja również czekam na @ ,która ma sie pojawić ok. 10.V. Od wczoraj mam straszne mdłości,które pojawiają się rano po czym zanikają i pojawiają się ponownie po południu.aż sama się dziwię czy to możliwe aby tak wcześnie się pojawiły.Mam niechęć do jedzenia a śpiączka męczy mnie od wczoraj na maxa-nie mogę zapanować nad nią. mam już córkę i gdy z nią byłam w ciąży to już 4 dni przed spodziewana @ test pokazał mi pozytywne 2 kreski.W tedy męczyły mnie tylko mdłości ,które dały mi do myślenia. Pozdrawiam