Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pochód 1 majowy

NA POCHÓD MARSZ !

Polecane posty

Gość Pochód 1 majowy

Wielkie święto klasy pracującej więc zapraszam na pochód ulicami miast, weźcie sierp i młot albo flage radziecką lub portret Stalina.

Gość Pochód 1 majowy
WOn stąd na beatyfikacje jak nie masz nic do powiedzenia :O POjeby niech jada na beatyfikacje a patriotów zapraszam na pochód

Gość Maarkitka.
Już wychodzić :classic_cool:

Gość Pochód 1 majowy
ŚWIĘTO PRACY, NA POCHÓD RODACY! :classic_cool:

Gość Pochód 1 majowy
obowiązkowo portety lenina,Stalina,Niesiolowskiego,Tuska lub TW Bolka /do wyboru/.osobiście preferuję fotę Fidela Castro,szczególnie podnieca mnie jego broda :classic_cool:

Gość z szaconkiem proszę do pana HM
Na 1 maja W święto Bolek i Lolek szli sobie w pochodzie I nie mogli wytrzymać w tym okropnym smrodzie. Rzecze Bolek do Lolka:-Mój kochany bracie, Ciężko jest tu wytrzymać, bo ktoś zrobił w gacie. Na to odparł mu Lolek:-Bolku, ci biedacy Srają w portki na wiwat, bo dziś Święto Pracy. Ku czci Jana Pawła Zwaj

Gość Maarkitka.
Jak co roku 1 maja zabieram harmoszkę, czapkę uszatkę, trybunę ludu, słoninę i butelkę wódki a następnie udaję się na główny plac miejski gdzie rozpoczynam odświętna konsumpcję przezywaną odgrywaniem bolszewickich pieśni rewolucyjnych i wywijaniem hołubców :classic_cool:

w tym roku 1 maja prawdziwych polskich patriotów ze świętym truposzem w tle.

Moim ulubionym programem w tv jest III zjazd KCPZPR. Na okrągło go puszczam na dvd, śliniąc się z podniecenia do towarzysza Gomułki

Gość Pochód 1 majowy
Racja, to jest BEZCZESZCZENIE KULTURY POLSKIEJ!! Wielkie święto dzisiaj klasy pracującej, święto patriotów, dzień ustawowo wolny od pracy ALEW WATYKAN CHCE ZNISZCYĆ POLSKĄ KULTURE i święci dziś jakiegoś pape !! 5 lat czekali to jeszcze kilka dni nie mogli poczekać ?! SKANDAL!

a teraz podszywaczu włącz tv i obejrzyj sobie, czy Jaśka Pawełka juz robaki skonsumowały.

Prawda! Prawdziwi patrioci dzisiaj obchodzą ŚWIĘTO PAŃSTWOWE 1 MAJA - swieto pracy, a stare katolickie dewoty jechały do watykanu bo nie są POLKAMI PATRIOTKAMI tylko starymi Watykankami.!!

Niektóre moje sąsiadki - dewotki mają w oknach flage polską i watykańska i papieża a ja mam za oknem wywieszoną flage polską a w oknie napisy ŚWIĘTO PAŃSTWOWE 1 MAJ i na dole ŚWIETO PRACY a po środku sierp i młot :classic_cool:

dziś mamy dowód wprost, że dyktatura proletatiatu została zastąpiona dyktaturą kleru i koscioła. Amen, alleluja i do przodu ze stojącym kutasem!!!!

a jutro zmienie 1 Maja na 2 Maja i na dole podpis 'świeto pracy" na ŚWIĘTO FLAGI bo jestem PATRIOTKĄ a nie jak te dewoty, mieszkają w Polsce a wywieszają sobie flagi Watykanu bo sie wstydzą WŁASNYCH BARW NARODOWYCH

z niepodległą chęcią wzrastania w siłę pełzam do kuchni w babcinych rajstopach by tam rzucić się na lodówkę licząc na to że w spazmatycznych ruchach uda mi się ją otworzyć jednocześnie przysłuch*jąc się czynnościom kopulacyjnym pana Czesia spod "9" Po wszystkim wyciagam pęto kaszanki by jednym końcem pobudzac swoje kubki smakowe a drugim owłosionego annusa :classic_cool:))

Ptaśku, nie jest lewaczką tylko PATRIOTKĄ bo dzisiaj jest ŚWIĘTO PAŃSTWOWE a nie watykańskie...

gdy się denerwuję, odległosć między moimi oczami sie zbliża. wygladam wtedy jak mksymalnie skupiony pancernik pospolity przed aktem kopulacj :classic_cool:

No prosze skoro mam podszywa to znak że znowu wróciłąm do formy i jestem znowu gwiazdą kafeteryjną :classic_cool:

Gość a może to będzie jakaś próba
prezes pisiorek odpuścił sobie te watyńskie szopki, przygotowuje beatyfikację Lecha Jednojajecznego.

Gość a może to będzie jakaś próba
Wieczorami często czytuję "Kubusia Puchatka i Skarb Piratów" grzebiąc jednocześnie w swojej wedlowskiej dziurze i wywlekając na światło dzienne różne dziwne beżowe znaleziska. Owe znaleziska ze stoickim spokojem i pełną koncentracją wycieram w chropawe kolana mojego ojczyma wujka Zdzisława, który wychowuje mnie seksualnie od 6 roku życia