Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamalnaaaaaaaaaaaaaa

Zycie jest niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość zamalnaaaaaaaaaaaaaa

Zycie jest niesprawiedliwe.. mam 24 lata skończylam studia i szukam pracy i nic. Nawet jakiejkolwiek pracy.. moja pierwsza praca jaka dostalam byla w wieku 22 lat w sklepie, ale to w trakcie studiow i tez musialam sie o nia postarac. Skonczylam studia praca w sklepie sie skonczyla nie ma pracy nie ma nic. Mam siostre glupia gowniare w tym roku robi mature ma 19 lat. Juz od kilku tygodni rozsylala swoje CV. Miala w nim wpisane wyksztalcenie srednie, zainteresowania, jezyki. A w miejscu pracy zawodowej nic. No i jak taki ktos mogl dostac prace po 2 tygodniach szukania z pensja 1600 w biurze. Malolata ledwo co mature napisze i od czerwca zaczyna prace. Nie kosztowalo ja to zadnego wysilku. Bedzie mieszkac z rodzicami wiec cala kasa dla niej. Nie moge tego zniesc:( Ona na studia nie idzie, a prace dostala. Ja konczylam by byc kims, a jestem gownem nawet w sklepie mnie nie chca juz.

Gość Maarkitka.
moze nie rozsyłasz tycch CV nakłam tam troche .. nie wiem ;(

Gość cvdfvbftgrbrba
No i bardzo dobrze, że siostra znalazła pracę, zwłaszcza biurową, bo dzięki temu nabierze doświadczenia. Wiadomo, że zazdrościsz, ale po co to nazywanie jej gówniarą? Osoba zaraz po maturze spokojnie da sobie radę np. jako pomocnik księgowego w biurze rachunkowym, czy sekretarka, ważne, że w ogóle pracuje. Studia bez doświadczenia praktycznie nic nie daja.