Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Janie Pawle II.........przepraszam!

Polecane posty

Gość a ja myślę że Samosia 123
jest satanistką, bo JP2 miał pontyfikat trwający 9666 dni, czy to jest przypadek, czy święto satanistów?????

Samosia, ale widząc co się wyprawia i nic z tym nie robić... jak można to nazwać? Dla mnie to udział w zbrodni i tyle.

bambusho Zgadzam sie z Toba....ale od czego jest prawo?? Dlaczego takiego zboczka, po bardzo krotkiej bytnosci za kratkami wypuszcza sie na wolnosc!! a taka menda za kilka dni gwalci nastepne dziecko!! Kary sa niewymiernie niskie do stopnia przestepstwa!! i nie wazne czy to ksiadz czy osoba swiecka...najlepiej gdyby musilei nosic jakis napis...kim sa i co robia!! Zeby nigdy nie mogli sie tego pozbyc...i zeby byli widoczni z dlaeka!!

Gość IhaveSomefun
po co w ogóle poruszać takie tematy na forum, zwłaszcza na kafe :) tu ludzie nie wymieniają się zdaniami, poglądami tylko obrzucają się błotem jedni potępiają Papieża Polaka, dla innych jest autorytetem i tyle, koniec tematu.... jestem osobą niewierzącą, bez bierzmowania, nie chodzę do kościoła, nie przepadam za księżmi, ale szanuje JPII i staram się żyć zgodnie z Jego naukami a pisząc, że popierał pedofilów, wprowadził jakąś dyktaturę w Polsce itp. wstyd mi za was...

Gość tak potępiasz pedofili
a Jan Paweł II nie potępiał, nawet ich nie ganił za gwałcenie kilkulatków :):):)

Gość pupolina
Jest mi wstyd ze to wszystko przeczytalam!Uważajcie żeby Was nie pokaralo za to co tu piszecie:O

Gość jSdhfkusdhfkzshdfvjkzsdhfused
JP II przyzwalał na istnienie - a skąd wiesz czy Papież nigdy nie spotkał się z rodzinami, dziećmi molestowanymi przez księży, skąd wiesz jak traktował takich duchownych??? nie wiesz tego, więc nie pisz

i tak bd beatyfikowany i tak, a za kilka lat uznany za świętego więc na nic się nie zda te wasze gadanie hahahaha :D:D:D:D

Gość zapach pomarańczy...
Nie wystarczy powiedzieć słowo - przepraszam. To tylko słowo, sprawi ulgę przepraszającemu i uczyni go medialnym. Jeden uczciwy człowiek nie uczyni innych sobie podobnych, aby mieli serce na dłoni. Papież został z tym sam, bo prawdziwych naśladowców zabrakło. Głosowi wołającemu na pustyni, odpowie tylko piasek. Za słowem powinny iść czyny, a tu dalej szerzy się bieda z nędzą. Kochać i przepraszać, jak to łatwo powiedzieć.

Gość michael wittman
pocałujta w dopę wójta i niczego się nie bójta

Gość to dobrze może będziesz
01.05.2011] 10:27 [zgłoś do usunięcia] pupolina Jest mi wstyd ze to wszystko przeczytalam!Uważajcie żeby Was nie pokaralo za to co tu piszecie uważaj, żeby ciebie nie pokarało, katoliczko zakichana...

Gość michael wittman
z tego co widać to ciebie już pokarało :-D

wystarczy się zapoznać z historią papiestwa , w sumie JP2 na tle innych papieży, co są juz świętymi, to rzeczywiście może być świętym, nawet przez to,że nie został otruty, czy zamordowany.

to dobrze może będziesz - nie masz własnego zdania? już czytałam gdzieś tą wypowiedź :P jak ktoś szanuje i zgadza się z beatyfikacją JP2 to zaraz katolik... pudło, i kto żyje w zaścianku

Jeszcze raz powtarzam...ja sie pytam osoby wierzace ,za co chca przeprosic Papieza? Osobiscie znam multum ludzi nie wierzacych, ale pelnych podziwu i wielkiego szacunku dla osoby Jana Pawla II.A nawet ludzi innych wyznan....ktorzy sa pod ogromnym wrazeniem wlasnie tego czlowieka!!!

niemożliwe, wymyśliłem na gorąco, sam bez ściągania od kogos.

Gość Do Samosi
Samosiu ta ciemnota nie wie co pisze, przyjdzie czas, ze pozaluja zwoich slow. Jan Pawel II byl wielkim czlowiekiem, a co oni wypisuja. Idiotyzmy. Ludzie zastanowcie sie co mowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wstyd mi za was.

wielki, wielki, był starym dziadem co nie potrafił spojrzeć na siebie krytycznie i zejść ze sceny z godnością, tumany zapatrzone bezkrytycznie w hierarchię ....

Gość przeciez tu wiekszosc
to kurwa buractwo wiec o szacunku mozesz pomarzyc 🖐️

szacunku, sracunku, JP2 to ofiata hierarchi, każdy bał się powiedzieć, że trzeba się leczyć, a nie pokazywać ludziom.

*ofiara

a ty myślisz ze z papiestwa od tak sie schodzi. jak byl jakimś aktorem co możne z każdej chwil zejść ze sceny. GOTUJE SIE WE MNIE JAK CZYTAM TYCH WSZYSTKICH IGNORANTÓW ,bo jesli ktoś jesli inteligentny to nie wyraża tak krytycznych opini tylko trzymają je dla siebie. Dla mnie Papierz był wielkim człowiekiem który uzdrawiał i potrafił Zjednoczonych świat , nawet w dniu śmierci, jestem dumna z bycia polka i z naszego Papierza. i możecie sobie mnie oczerniać ale mnie to nie rusza !

to dobrze może będziesz A ty jaka jestes ofiara? Losu? czy idiotyzmu?

papież napisać, papierz, wieź jebnij sie w ten baniak nieuku

O prosze jaka wykształcona osoba. Brak słow.....

A tak po za tym to ciebie powinni w lep trzeba trzepnąć za gadanie takich bzdur.

Gość wypierdalaaaj
🖐️

Jesli nie umiesz czytać na temat jego uzdrowień to chyba zapomniałeś isc do szkoły i nie nauczyli. Nara buraku