Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Janie Pawle II.........przepraszam!

Polecane posty

Przepraszam Cie Ojcze Swiety za Polskich politykow! Za wszystkich! Z lewa z prawa i ze srodka! Za co Ty chcesz go przeprosic??

:D :D :D :D :D Za nic, niech on przeprosi dzieci molestowane przez księży.

Gość michael wittman
prawa tywo zostań mą małżonką

Gość michael wittman
amen

Gość a może to będzie jakaś próba
nie uchodzi włazić trupowi w dupsko bez mydła, szanowna samosiu, potargaj boberka na to koto.

Gość a może to będzie jakaś próba
*konto

Gość na razie jedna nawiedzona z
przeprosinami, co tak słabo?

Jan Paweł 2 powinien przeprosić Polaków, za zrobienie w Polsce średniowiecza i dyktatury kleru i kiecunów.

ZA CO JAN PAWEŁ II POWINIEN PRZEPROSIĆ: to jest lepszy temat :classic_cool: 1. Za ukrywanie Pedofilii 2. Za wprowadzenie Watykańskiej dyktatury w Polsce

przeprosić, za włażenie w tyłek Ali Agce, i pokazanie muzułmanom, że moga bezkarnie mordować chrześcijan.

mysle ,ze za sredniwiecze powinni was przeprosic politycy!! A swoja droga, jestem zaskoczona brakiem wiedzy, o tak wielkim czlowieku jakim byl nasz Papiez!!!

od razu wielki, stary katolicki pierdziel, co ględził cały czas o tym, by nie ruchać w piczke tylko palcem w bucie, i bez kondonów aby pół Afryki wyzdychało.

prawa-tywa No widzisz! odrazu widac ze nie wiesz nic!! o Janie Pawle II....bo gdybys cokolwiek wiedziala?? wiedziala bys ze , to wlasnie Jan Pawel II przepraszal caly SWIAT za bleby i zlo jakie uczynil kosciol!!!Dotarlo!!

Gość dfdfgfgr
to benedykt ukrywal pedofilie, zamowal se tym od lat, to on wsytosowywal pisma i on je podpisywal.......

a wy myślicie, że jak stary dziad założy sukienkę, to mu kutas odpadł i nie dryga. Jaśnie papieże to wiedzą i muszą jakos spuścić z krzyża.....

Gość dorrorora
samosia - jak żeś taka douczona to powinnaś chyba wiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak "nasz papież", muszę cię rozczarować, papież stoi na czela CAŁEGO kościoła rzymskokatolickiego i teraz jest nim benek 16 i jest w takim samym stopniu nasz, jak JPII, albo jan 23:-P

piszac NASZ...mam namysli to! ze byl POLAKIEM!!! czy to az takie trodne do zrozumienia!!!

Gość sugierujesz, że Karolek W
był ojcem chrzestnym, mafii katolickiej?

Gość sugierujesz, że Karolek W
nasz, nasz, a ja jestem, antyklerykałem i mnie to lata, czy ojciec, czy tatuś, na dodatek święty.

Gość to on powinien przeprosić
i czołgać się przed tysiącami gwałconych przez jego ziomali dzieci, zamiast marginalizować zjawisko pedofilii w KK.

SAMOSIA Gdyby przepraszam wystarczyło to po co byłyby nam sądy i więzienia? Wyłapać tych wszystkich pedofili, Papież to ukrywał bo wiedział, że gdyby połowa klerów poszła siedzieć za pedofilię kościół katolicki upadłby z hukiem, swoją drogą i tak upada, ale trochę ciszej.

Wszystkich ktorzy nie czuja sie w temacie! Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia.Nie musicie wyrzucac wlasnie tu swoich frustracji......zmiencie forum...ha ha....niektorzy jestescie nie do podrobienia ha ha....szkoda mi Was! Mam ogromna nadziej ze jestescie w mniejszosci.....bo gdybysmy wszyscy tak mysleli !ho ho ho...Swiat, prawdopodobnie juz by zginal!!!

Gość autorka to ciemniara
jak każdy katolik

Gość as lont its not about 98
jestescie popier*doleni ludzie

Osobiscie potepiam wszelkiego rodzaju zboczenia!! Z pedofilia na czele, nie ma chyba nic gorszego od gwaltu dokonanego na dziecku. Ale czy kiedykolwiek slyszal ktos o tym zeby Papiez byl zwolennikiem zla...w kazdej postaci, a szczegolnie pedofili.....na temat kosciola {ksieza} mam tez barduzo naganne zdanie....ale Jan Pawel II , byl i jest moim nie doscignionym wzorem....nikogo nie zmuszam do takiego myslenia jak ja! Pytam osoby wierzace! Za co chcecie przeprosic Jana Pawla II ??

Gość a zaślepieni miłością do papy
katole nie są popierdoleni?

Myslę, że to politycy powinni Go przeprosić. Politycy i księża.