Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ten okressss

gdzie moj okres...

Polecane posty

Mam 25. dzien cyklu, miesiaczki mam co 25-26, ewentualnie 27. dni.. qrwa i jak zna zlosc dzisiaj nie mam okresu. Przyznam ze dwa tyg temu uprawialam seks srednio zabezpieczony, w sensie partner przez chwile ocieral sie o mnie bez prezerwatywy, po chwili ja nalozyl, ale mogl miec przeciez juz ten sluz, ktory z kolei moze przeciez zawierac chyba plemniki. dziewczyny, jest szansa, ze wtopilam czy raczej dostane okres?? dodam ze bola mnie juz bardzo piersi jak na okres, pare syfkow tez wyskoczylo, no nie wiem.. no i sluz mam taki jak przed okresem w sumie;/ ale martwie sie. pomocy

Gość A W CZYM MY MAMY
CI POMÓC:o NAWAZYLAS SOBIE PIWA TO JE TER WYPIJ GLUPIA KROWO

nie pytam sie o ocene mnie czy o cudowne zeslanie okresu, tylko czy waszym zdaniem go dostane jednak czy byla opcja ze wtedy mnie zaplodnil..

Gość Lalalalalalalalalalalalalalala
Weź gorącą kąpiel albo lej sobie na brzuch gorącą wodę. Powinno pomóc i okres przyjdzie najpóźniej jutro. :D :>

czyli raczej nie bylo mozliwosci ze zaszlam w ciaze? poczekam jeszcze do wt i zobacze, jak cos zrobie test.. ech..

Hej kobietki - mogłybyście mi jakoś doradzić? Bo ja już naprawdę zaczynam schizować... 12 marca kochałam się ze swoim facetem (10 dc - cykle z reguły 28-29 dni) - początkowo bez prezerwatywy dla rozgrzania atmosfery, a później w gumce. Do wytrysku nie doszło wewnątrz mnie... 29 marca dostałam okres - ale był jakiś dziwny - mniej obfity - zdecydowanie... Teraz spóźnia mi się już 5 dzień... Schizuję, że to może być ciąża, ale z drugiej strony miałam w ostatnich miesiącach dużo stresu, zmieniłam na jakiś czas klimat (można powiedzieć, bo miesiąc w Anglii byłam), teraz przeżywam alergię i biorę na to leki. Czy to może być przyczyną spóźniającego się okresu? Teraz pobolewa mnie dolna partia brzucha, mam śluz taki, jak podczas dni płodnych, albo jest sucho i lekko bolą mnie piersi... Więc o co chodzi? Poratujcie...

Gość uppppppppppppppppppppp
26dc i dalej nic;//////////

ech co to moze byc.. czy to ze sie schizuje, denerwuje, oprocz tego mam nerwice moze miec wplyw???? wczesniej sie tak nie stresowalam czekaja na okres w sumie...;/

dalej lipa, co jest grane;(((

jak był niezabezpieczony seks to zawsze jest ryzyko ciąży, skoro mówisz, że w międzyczasie miałaś okres mniej obfity i "dziwny" to to też nasuwa myśli o ciąży (w pierwszych miesiącach mozna miec delikatne plamienie w czasie spodziewanego okresu), poza tym takie objawy jak opisujesz czyli ból piersi to też mogą byc objawy ciąży... chociaz sama nie wiem, niby nie było wytrysku w tobie wiec ryzyko zajścia nie powinno byc duze, ale jednak masz objawy i nie masz okresu.. zrób test ciążowy i tyle, po terminie spodziewanej miesiączki juz powinien wyjsc dobry wynik

a u mnie, bylo ryzyko???? no mowie jedynie sie chwile ocieral o moje wargi sromowe, ale to chwile i potem sie kochalismy z gumka, ktora nie pekla nam ani razu... wiec chyba nie ma mozliwosci zebym zaciazyla??:(

upppppp:(

Gość Doktor Mengele
spierdolillllll na wakacje a czego sie spodziewalas

spieprzajjjj wiesniaku jeszcze masz debilny nick......

Nie martw się ;p Dostaniesz na bank albo już pewnie go masz tylko się nie pochwaliłas ;p

Gość Młaaa...
Hej mam taki pytanie jestem jakieś 15 dni po okresie od 2-3 dni mam strasznie dziwny śluz jet taki grudkowaty, jest go bardzo dużo i co najbardziej mnie przeraża to to, że wpada w taki odcień aż zieleni.. Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!

Gość on.....
witam, mojej dziewczynie spóźnia się okres ;/ dodam, że miała go 3 czerwca, potem 29 lipca i do dziś nic ;/ niby chodzi czasem wzdęta, lekkie kłucie jajników, ale na tym koniec, w zeszłym roku też nie miała 2 miesiące.... a pierwsze co przychodzi do głowy to... ostatnio koło 1 września byliśmy ze sobą blisko, do zbliżenia nie doszło, był tylko petting, wzajemne pieszczoty, a gdy robiło się gorąca to zakładałem prezerwatywę i dochodziło do pocierania jej narządów - w prezerwatywie, następnie dochodziło do wytrysku poza nią, doprowadzała mnie ręką daleko od pochwy... nie wiem czy w którymś momencie przed założeniem prezerwatywy mogliśmy się dotknąć i coś przenieść... ale to już 3 miesiąc idzie bez okresu... dziewczyna koło 20 września była u ginekologa i on jej powiedział, że musi czekać cierpliwie na okres, robił zwykłe usg i niby jest ok, no ale przy ewentualnej ciąży w 4, 5 tyg usg chyba i tak nic nie wykryje... nie wiem co już mam myśleć...

jak was to gryzie to niech zrobi test ciążowy, ale od takich zabaw się w ciążę nie zachodzi pewnie zaraz walniesz że ona nie zrobi testu bo sie boi a ile ma lat w ogole? jeśli mniej niż 18 to może miec jeszcze nieregularne cykle lub tego typu problemy, ale jeśli powyżej 18 to powinna mieć juz uregulowaną gospodarke hormonalną, wiec to że nie ma okresu po pare miesięcy nie jest normalne, niech idzie do innego lekarza który zbada jej hormony, bo skoro usg jest dobre to tam trzeba szukać