Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingakinga124

Czy takiego chlopaka mozna nazwac damskim bokserem? Szkolny nieudacznik!

Polecane posty

Otoz tak od trzech lat(jestesmy w technikum) cala nasza klasa dokucza jednemu chlopakowi. A to mu do plecaka wkladamy zepsute jedzenie, posmarujemy mu krzeslo dżemem, rzucamy w niego papierkami albo wyzywamy. Ostatnio trzy tygodnie temu moj brat(bo chodze z bratem do klasy) powiedzial mu kilka przykrych slow i tamten go uderzyl. Po czym ja sie spytalam co to mialo znaczyc to powiedzial do mnie Ty kur... a na nastepny dzień przyszedł z matką do szkoły przy której mnie opluł a ona uderzyła mnie w twarz.

Gość swoj ziomek
Aż dziwne że tak długo wytrzymał, już dawno bym wam wyjebał za takie zachowanie, gdyby mnie ktoś tak traktował. Ciesz się zę tylko tak się skonczyło bo jak byście mu weszli na psychike i by ześwirował to by przyszedł to szkoły z nożem i was wyrżnął jak swiniaki.

To nawet nie on mnie uderzył, tylko jego matka, on mnie przy tej starej szmacie opluł. I ona jeszcze podeszła w szkole i mnie spoliczkowała, jestem wściekła.

Gość Jakoś daje rade !!#20
A po jaką cholere mu dokuczacie ? nie macie lepszego zajęcia nie dojrzałe dzieciaki ? widać żeście jeszcze dzieci i w tyłek od życia nie dostaliście.Nie dziwie się że się tak zachował,ja na jego miejscu bym ci jeszcze w dupe nakopał.

Gość Nudziarskie to prowo
Było już ze 4 razy

Gość takie sa dzieci w szkole
takie zachowanie wobec kolegi powinno byc dawno zgloszone w prokuraturze,wiem bo moj brat byl w takiej sytuacji, moja mama zglosila to na policjii byla sprawa, koledzy przestali nawet na niego patrzec wszkole, a ich rodzice omijali ze wstydu nas na kilometr, tak wychowali swoich synkow, to bylo dawno moj brat juz skonczyl podstawowke, jest na studiach ma dziewczyne i wyrosl na madrego mlodego mezczyzne

Gość jdssssssssssssssss
bardzo dobrze zrobili pierdolona szmato jeb się na ryja kurwo

Gość Master2
Droga autorko. Z jakiej racji domagasz się szacunku Twojej osoby, skoro sama go nie szanujesz?