Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpcz123

Lasencja

Polecane posty

Gość mpcz123

Nie rozumiem tego laski wytłumaczcie mi to.. na roku podoba mi się jedna panienka. Długie ładne wlosy, ładna buźka duże cyce i super zadbana i ubrana, nie w sensie ze tapeciara, ale naturalna wlosy nie farbowane delikatny makijaz, ladnie dopasowane ciuchy i dreszta bizuteria itp.... Z pewnością się pododba nie tylko mnie bo nie raz widzę jak faceci się na nią gapią albo ją co gorsza podrywają, nawet u nas na roku. Otóż ja próbuję ja podrywać a ona mnie olewa, jako jedyna panienka na roku. Zawsze to mnie panienki podrywały. Nie dość że jestem przytojny to jeszcze pochodzę z bogatej rodziny. Ta panienka podoba mi się nie tylko wizualnie ale i z charakteru. Jest otwarta zabawna umie się smiać sama z siebie a do tego jest ogólnie bardzo skromną osobą nie etapuje swoim wyglądem koleguje się ze wszytskimi, no i jest mądra i oczytana jak słyszę nie raz jej wypowiedzi na zajęciach. Moje podrywy skończły się faiskiem bo totalnie mnie olewała. ale ostatnio patrzę a ona idzie z jakas ciota pod reke. Myslalem ze tam ... Koles nie dosc ze na twarzy przecietny, srednio zadbany to ponoc jeszcze zyciowa ciota (tak slyszalem) Czy z ta laska jest cos nie tak? a ona mi sie ta podoba co robic podryw na nia nie dziala,a gdy ja poznalem juz zadna sie nie liczy

z tą "laską" a właściwie dziewczyną jest jak najbardziej wszystko w porządku po prostu zna swoją wartość i ma w dupie takiego pajacyka jak Ty, przystojnego i bogatego, na którego leca wszystkie lasie z pobliskiej dyskoteki :D

Gość ysduwACSA
' TA LASENCJA PODOBA MI SIĘ NIE TYLKO WIZUALNIE ALE TAKŻE Z CHARAKTERU' HA HA HA HA DOBRE:):) i dlatego wspominasz o jej osobowości w połowie tekstu a najpierw piszesz ze szczegółami jakie ma nogi i cyce??? daj sobie spokój! babeczki mające mózg a nie tylko makijaż :) potrafią wyczuć takich facetów na kilometr i przegrywasz:( nie znam dziewczyny ale zakładając że nie jest to tapeciara na raz , nie zdziwiłabym się gdyby znalazła faceta o PRZECIĘTNEJ URODZIE ale dużej sile intelektu i osobowości który jej nie zanudzi tylko opowieściami o piłkarzach i ilości wypitego browaru na imprezach i co więcej będzie ją traktował inaczej niż przedmiot o dużych cycach:):)

laska na ciebie nie leci bo nie masz charakteru - zadaj sobie pytanie czy pewny siebie facet alfa zali sie na damskim forum ze laska go olewa ? naprawde to przemysl