Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komnmmn

Dlaczego Polacy obchodza komusze swieta ? Iwywieszaja flagi ?

Polecane posty

Gość komnmmn

no ? Narod robotniczy? Marzy sie wam powrot pzpr ? I majowych pochodow?

szacunek dla ludzi pracy należy się po stokroć, bo tylko oni tylko tak naprawdę pracuje i wytwarza dobra dla reszty udającej , że pracuje - lecz komunistyczne twory powinny być zakazane i być jedynie jako przestroga dla nowych pokoleń

Gość po prostu i zwyczajnie
Bo dzisiaj jest Święto flagi, to nie komunistyczne święto

święto wprowadzone było w 1899 roku przez Drugą Międzynarodówkę , która była socjalistyczna

Gość spodziewałam się tu Ciebie
Po co zaglądać świętu pod "ogon" i rozpatrywać kiedy zostało utworzone? Tak ogólnie dużo mamy tych świąt w Polsce.Gdzie indziej na świecie ludzie tak beztrosko świętują przez tyle dni w roku? Tak czy inaczej wyspałam się chociaż, więc NIECH ŻYJE 1 MAJ :-D Dobrze, że nie mam poczucia misji, inaczej musiałabym cię "wyprostować" r.

o co zaglądać świętu pod "ogon" i rozpatrywać kiedy zostało utworzone? Tak ogólnie dużo mamy tych świąt w Polsce.Gdzie indziej na świecie ludzie tak beztrosko świętują przez tyle dni w roku? Tak czy inaczej wyspałam się chociaż, więc NIECH ŻYJE 1 MAJ Dobrze, że nie mam poczucia misji, inaczej musiałabym cię "wyprostować" r. przymykajmy oko na fakty i uwielbiajmy się wysypiać....w końcu fakt , to musi być zaraz poczucie misyjne i obsesyjne.....no i trzeba zamiatać pod dywan po uprzednim "prostowaniu"....

Nie będę przymykać oka to się nabawię wrzodów, bo cóż więcej mogę w tym temacie. Mam zorganizować jednoosobową demonstracje przeciwko pozostałością komuny? Może powinnam agitować na kafe, żeby wszyscy przeciwstawili się tej paskudnej (jakby nie było) "tradycji". Mam to w dupie, swoje myślę a z uroków wolnego korzystam jak powinnam, albo wręcz jak nie powinnam i jest super. :-)

om* :-)

ale przecież prawie każdy ma to w dupie i korzysta jako dzień wolny - kto by myślał o tym , co było....nie ma sensu zwłaszcza , że to strata czasu , bo nic nie zmieni , a do tego lepiej jest się odprężyć i myśleć o sobie...

eeee nie jestem taka egocentryczna żeby myśleć o sobie :-)

czyli myślisz "politowaniem" o tych , których nie masz? ;) jakie to szlachetne....

nie bardzo wiem o co Ci chodzi ?

To zabrzmiało dziwnie. Myślę o różnych sprawach, osobach. O nikim nie myślę z politowaniem. miłego dnia :-)

Mam do ciebie jedno pytanie (oczywiście nie osobiste). Jeśli pozwolisz zadam ci je później. Teraz wychodzę.

rozumiem , ze musisz wziąć głęboki oddech przed jego zadaniem luzik...:)

Gość sdfghjkl
akurat smrody macie pijęcie o komunie i dzisiejszym swiecie.Wiecie tyle co tatuś albo dziadek Wam opowiedzial.