Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spotoka

Co znaczy SUCHA?

Polecane posty

Gość Spotoka

Jestem osobą szczupłą, ale pewna kobieta wkurza mnie powiedzonkiem że jestem "sucha"

Gość Spotoka
up

Gość michael wittman
to znaczy brak wilgotności w kroku

Gość Spotoka
aaaaa...to o to chodzi... :-o no ale co ja mogę za to? :-(

Gość michael wittman
musisz częściej masować te okolice ,najlepiej dwoma paluszkami i ruchem okrężnym :-)

Gość promykkk
jaki poziom odp. Sucha tzn ze nie masz tkanki tluszczowej, nie wylewa sie cialo to tu to tam, nie przejmuj sie ja tez to ciagle slysze o sobie. ale napewno nie utyje tylko dlatego zeby osoby mnie komentujace zamknely gebe, czuje sie super itd a innych szlak trafia ze w moim wieku mozna tak wygladac, bo kobieta ktora ur powinna miec 3 faldki przed soba siadac na tylku wielkim jak szafa i biust oczywiscie bardzo obfity

Gość Spotoka
podszywaczom dziekuję :D Więc jak dziewczyna jest szczupła, chuda to nie jest wilgotna?? Coś mi się nie chce tych faktów połączyć tu chodzi chyba o coś innego. Bo na to nie narzekam.

Gość Spotoka
Więc chodzi o tkankę tłuszczową. Pierwsze myślałam że o skórę może.

Gość ojejejejejejejejejejejejejejej
Sucha czyli zasuszona,chuda szkapa,wieszak,itd

Gość Spotoka
Promykkk Więc chodzi o tkankę tłuszczową. Pierwsze myślałam że o skórę może. Przez przypadek zrobiłam z Ciebie mój adres mailowy

Gość promykkk
skore kazdy ma niezaleznie od ciala, sucha tzn ze pod ta skora jest miesien kosci itd a sa osoby ktore maja grubasza warstwe tluszczu co mozna wyczuc przy dotykaniu, i prosze do autorki chyba nie wzielas sobie komentarzy dot. suchosci twojej kobiecosci.. bo jak obca osoba patrzac na ciebie moze o tym wiedziec ... to jedynie twoj partner...

moim zdaniem określenie 'sucha' nie ma za dużo wspólnego z 'szczupła/chuda', chodzi tu raczej o pejoratywne określenie skóry - wysuszona, pomarszczona, nieatrakcyjna, nienapięta, itp. Określenie to używa się również w stosunku nadużywających solarium, nadmiernie opalonych - sucha, pietruszka, wysuch, itp.

Gość promykkk
do Spotoka :) nie ma sprawy :)

Gość pewnie znajoma jest przy kości
i stąd takie postrzeganie ciebie :) Gruby chudego nie zrozumie i odwrotnie:) Ja od zawsze słyszę takie określenia, bo mam już swoje lata i geny po babci. Przytyć się nie da i już. Próbowałam wszystkiego, żrę jak świnia a waga stoi. (160/45) Pozdrawiam

Gość promykkk
tez jest tak mozliwe, ale nie wiemy wiele o autorce topiku wiec powiedzialam jak jest w moim przypadku, a zaznaczam ze nie chodze na solar choc latem nie unikam slonca, i osoby ta do mnie mowiace to raczej przedzial 80 kg i w gore :)

Gość ijabuba
Sucha to nie o skóre chodzi ! Sucha to kości widoczne pod skórą, wystające obojczyki,łokcie,kolana,sterczące kości biodrowe.. Sucha czyli skóra na kościach i tyle, zasuszona , bez grama tkanki tłuszczowej , która nie powinna sie wylewać, ale powinna być na ciele ! Sa takie miejsca gdzie jest wręćz wskazana ,by kobieta wyglądała apetycznie i kobieco :)

Gość pisze z zagranicy
sucha-czyli same kosci i skora, ogolnie to raczej nie jest uznawane za komplement. szczupla- to komplement sucha to juz troche jak obelga.

Gość promykkk
do Spotoka napisz jak wygladasz tzn odcien skory i czy faktycznie naduzywasz solar. i kto do ciebie tak mowi? czy zapuszczona laska wazaca ponad 70 kg itd

Gość promykkk
ja sie nie obrazam na slowo sucha bo nie czuje sie taka 170cm-58 kg wygladam ok ubrania rozmair "S" , 36 czasami 38, wygladam normalnie czyli bez fald nadpizdziem ( wrazliwych przepraszam za okreslenie ) i biustu DD wiem ze osoby ktora tak mowia robia to tylko z czystej zawisci

Gość don kichot z manci
Takie "suche" fajnie sie piesci:)

Gość Spotoka
czuje wlasnie ze to obelga. Jestem chuda to fakt, ale kosci mi nie wystaja. i nawet mam lekka opnke;) szczegolnie jak siedze:P

Gość Spotoka
Pomyślałam przez moment ze chodzi jej o moją kobiecość. I jak ona może mnie tak obrażać.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadsffere
SUCHA TO ZNACZYZ E SAMA SKOR AI KOSCI, CZYLI NIC FAJNEGO A WRECZ PRZECIWNIE, OHYDAAAAAAAAAAAAA

Gość pisze z zagranicy
jezeli jestes szczupla a nie sucha a ktos mowi ze jestes sucha to najprawdopodbniej z czystej zazdrosci. nop chyba ze to twoja babcia,bo wiesz kiedys to byly inne kanony piekana wiec osoba ponizej rozmairu 40 to jest juz uwazana za wyglodzona ;-)

Gość promykkk
jeszcze dodam ze ur blizniaczki czyli 35 lataka z dziecmi wyglda na zadbana. gdybym przysiadla od sniadania do kolacji to tez bym pewnie naduzywala do innych slowa SUCHAAAA :) choc nie zawsze to zalezy od ilosci jedzenia a raczej geny i przemiana materii to musze uwazac co jej i jak czesto... mam taka przemiane materii ze jak patrze na salate to tyje wiec czasami trzeba troche pracy wlozyc w to jak sie wyglada, a inni no coz zawsze sie znajdzie jakas milaaaaa paniiiii

Gość Spotoka
dziekuje :*