Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka1983

do wszystkich mężatek

Polecane posty

witam mam pytanie do was moje drogie żony CZY WASZYM MĘŻOM ZDAŻYŁO SIE CHOCIAŻ RAZ ZMYWAĆ WAM LAKIER Z PALUSZKÓW U STÓP?MI PRAWIE ZAWSZE ROBI TO MĄŻ I ZAWSZE MÓWI PRZY TYM JAKI ON TO NIE JEST WSPANIAŁY I CUDOWNY I ŻE NAPEWNO INNI MĘZOWIE TEGO NIE ROBIĄ.I POSTANOWIŁAM WAS ZAPYTAĆ.CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI

Gość nie nigdy, moj by umarl
od zapachu zmywacza :D.

przyszłaś się tu pochwalić jakiego masz szarmanckiego faceta? ;)

higiena i pielegnacja mojej osoby to moj obowiazek i nawet mi to do glowy nie przyszlo aby prosic o to meza, z reszta ja lepiej to zrobie

Gość hkjkh
gdybym go o to poprosila to na pewno by to zrobil, ale nigdy taki pomysl nie przyszedl mio do glowy. bez przesady to nie swiadczy o tym ze jest taki super, mnie by to nie wzruszylo

NIE CHWALE SIE TYLKO BYŁAM CIEKAWA CZY INNI TEŻ TO ROBIĄ.JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM 7 LAT I ROBI TO OD ZAWSZE O ILE AKURAT JEST W DOMU.2 RAZY BYŁ NA WYJEŻDZIE I NIE BYŁO GO KILKA MIESIĘCY WIĘC WTEDY WIADOMO ŻE NIE CZEKAŁAM NA NIEGO :) PYTAM WAS Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI.2 RAZY ZDAŻYŁO MU SIĘ POMALOWAĆ ALE JEDNAK ZMYWANIE IDZIE MU O NIEBO LEPIEJ HEHE

NIE ZALICZEM TEGO STRIKTE DO HIGIENY,BO NIE OBCINA MI PAZNOKCI TYLKO ZMYWA Z NICH LAKIER,TO W ZASADZIE SĄ TAKIE NASZE INTYMNE ZACHOWANIA KTÓRE JA OSOBIŚCIE UWIELBIAM IZ KTÓRYMI TYLKO Z WAMI SIĘ DZIELE BO JESTEŚMY TUTAJ ANONIMOWI

Gość moj by to zrobił
z chęcią gdybym go tylko poprosiła, ale jakoś nie widzę potrzeby

Gość mój nie lubi zapachu
zmywacza do paznokci, więc staram się zmywać jak go nie ma w domu. Ale na pewno gdyby była taka sytuacja, że trzeba byłoby to zrobić,a ja z jakichś względów bym nie mogła, to na pewno by się przemógł. Ale nie wiem jaka to mogłaby być sytuacja :D

Gość dla mnie byłoby to krepujące
lakier nie jest naturalny, zmywacz tym bardziej, w dodatku smierdzi - jak mozna sie tym ekscytowac? Na tej zasadzie moglby mi myc zęby czy wycierac nos - jakos do tego nie esknie:)

Gość Nie jestem mezatka i nie
maluje paluszkow u stop. Ale facet wycina mi skorki przy paznokciach. Moze byc?

Moj nie znosi zapachu zmywacza do paznokci ale za to uwielbia mi nakladac pomadke na usta.. i robi to naprawde dobrze. Kazdy chce zadowolic drugiego partnera/meza. Jezeli Twoj maz robi takie wlasnie rzeczy z wlasnej nieprzymuszonej woli to powinnas sie cieszyc, ze sa jeszcze tacy faceci. Nie kazdej kobiecie rowniez odpowiadaloby takie cos. Odnioslam wrazenie, ze fakt faktem chwalisz sie tym. Ale to moze i dobrze, bo wiesz, ze masz meza ktory dba o Ciebie i Cie bardzo kocha. Powinnas byc dumna z takiego meza i starac sie tez robic cos dla niego, cos co lubi. Jezeli bedziecie sie dalej tak wypelniac to wierze, ze wasze malzenstwo naprawde bedzie spelnione.