Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka98977

kochamy tych co maja nas gdzieś jak to jest/:(???

Polecane posty

Gość zalamka98977

Nie jestemy razem, po 5 latach zostawil mnie dla innej, choć gadamy i spotykamy sie czesto, to ja jestem ta ktora robi dla niego wszytko!! jestem na kazde jego kiwniecie palcem, załatwiam jego sprawy, martwie se o niego.. wczoraj byl na grilu u rodziny zapraszal mnie ale nie poszlam.. jest mi wstyd ze ma inna ja o tym wiem a mimo to spotykam sie z nim.. nie odezwal sie czekalam do 23.. wydzwanialam ale tel mu padl i o 1 w nocy zadzwonilam a on nawalil sie i gadal glupoty ze idzie gdzies nie wie gdzie.. ze mu nie zalezy na zyciu( byl pijany) wkoncu mu tel padl calkowicie a ja cala noc nie spalam martwilam się, bolal mnie brzuch z nerwów.. o 8 rano wyswietlilo mi sie ze jego nr jest juz aktywny.. nie dzwonilam teraz czekalam ale sie nie odezwal.. dzwonilam ale nie odbieral wiec zadzwonilam do jego siostry spytac sie czy on zyje czy nie.. a ona mowi ze tak siedzi przy stole i smial sie cos tam gadal z rodzina ( słyszałam w tle) .. to jest takie przykre ze ktos o kogo my sie martwimy, dbamy.. ma nas gdzies eh:(

Gość zerwij z nim kontakt
wtedy nie boli tak mocno:)

Gość zalamka98977
100 razy zrywalam to on mi nie daje spokoju po 2 tygodniach wydzwania, wypisuje,dręczy..

meczy cie psychicznie tylko zmien nr, nie odbieraj niech spada jak odszedl:)

Gość zalamka98977
mam na abonament jeszcze 1,5 roku:( ten nr ale zablokuje go ale on wie gdzie ja mieszkam bedzie chcial sie spotkac pogadac zabrac mnie gdzies pozornie bedzie chcial zalagodzic sytuacje a potem mi dowali taki cios w psychike ze musze dochodzic do siebie przec 2 miesiace.. wiecei jak w orange zablokowac jego nr/ mam iphona

nie odbieraj po prostu , czubek i tyle , pierw odchodzi a pozniej jeszcze cie meczy , zapomnij o nim badz twarda i nie odbieraj nie odpisuj nie spotykaj go przypadkiem tak bedzie lepiej dla ciebie:) jezeli on mial w dupie to co czujesz jak odchodzi , to ty miej w dupie to jak on sie czuje jak ty sie nie odzywasz:)

Gość zalamka98977
ja wiem tylko to nie jest wszystko bo go kocham:( i mialam nadzieje ze skoro tak chce sie spotykac ze mna to widocznie cos do mnie czuje i jeszcze moze wroci bylismy razem prawie 6 lat:(

tak samo myslalem o niej , lecz nie warto tacy ludzie sa nie szczerzy i nie wiadomo co w ich glowie siedzi najlepiej sie od nich odizolowaC:)