Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera mnie trzaska

WEJDZCIE I OCENIE TA SYTUACJE> PROSZE

Polecane posty

W mojej gminie szukali podinspektora do referatu oświaty. Wymagania były: wykształcenie wyższe magisterskie kierunek administracja, m.in 3 lata doświadczenia, nieposzlakowana opinia, znajomość k.p.a. prawa oświatowego no ito. Złożyłam cv: ja wykształcenie mgr administracji, podyplomowe studia z przygotowania pedagogicznego i w trakcie podyplomowych z rachunkowości, doświadczenie 2 lata - szkoła podstawowa - referent ds kadr i plac, rok - w zusie referent ds organizacji, 1,5 roku w zespole szkoł specjalista ds ksiegowo-kadrowych. I stwierdzili ze nie spełniam wymogów formalnych bo studiowałam zaocznie, tak mi powidziała pani z komisji rekrutacyjnej, a przyjeli na to stanowisko dziewczyne co ma srednie, nie ma zadnego doswiadczenia , i po 1 roku studiów dziennych zrezygnowała i nigdzie sie dalej nie uczy ani nie pracuje a ma 23 lata. znam ja dobrze to wiem. czy moge to gdzies zglosic bo uwazam ze to nie sprawiedliwe.

Ten stołek miała zapewniony jeszcze przed rozpisaniem konkursu.:( Tak to teraz działa.

myślicie ze moge to zgłosić gdzies? w uzasadnieniu przeczytałam że w/w spełnia wymagania formalne i posiada odpowiednie kwalifikacje. skoro to jest nie prawda, bo nie jest mgr i nie ma żadnego doświadczenia bo nie pracowała wcześniej

Gość sara3535
Zgłosić możesz do władz wyższych ale co to da? Kumoterstwo to pierwsze przykazanie w poszukiwaniu pracy. Jak będziesz tak naiwna to nic Ci nie da to że masz niezłe wykształcenie. Brakuje Ci wyksztalcenia w rozpychaniu się łokciami, kumoterstwa , krętactwa i podlizywaniu się. Szukaj pracy wśrod rodziny i przyjaciół a jeśli jesteś kamikadze to zalóż swoją firmę. Powodzenia.

Gość LunaLunaLuna
odwołaj sie i tyle

Gość kilimandżaro
No niestety tak już bywa, że konkursy są rozpisywane tylko po to żeby się nikt nie przyczepił a kandydata mają już dawno (przeważnie bratanicę/koleżankę/ciotkę itd. oczywiście bez żadnych kwalifikacji:-O )

Gość no dokladnie.....
a na rozmowach/konkursach z ludzi debili robia, osoba jest na stanowisko wczesciej i pozniej oglasza sie konkurs/nabór jedynia dla celów formalnych... niestety taki nasz kraj

Gość bo polska to
chory kraj jest