Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrozPrawa.

Kobiety mają w życiu o wiele łatwiej... oto przykładowe podpunkty

Polecane posty

Gość woman is looser
.

Gość Kobiety mają wżyciu gorzej
j

Gość gośćgerger
szczera prawda, tak jest do dzisiaj

Gość gość
Wy przy stosunku macie orgazm ,my musimy udawac.Chcielibyscie tak miec?

Gość gość
nieprawda ze najgorszym bolem jest bol porodowy najgorszy bol jaki faceci musza znosic to znoszenie kobiecej glupoty. Sluchanie waszych glupot i farmazonow to naprawde odmozdza nawet najglupsza osobe. I migrena gwarantowana co najmniej na tydzien. Przy tym bol porodowy to pikus :)

Gość gość
Ja tam wole byc kobieta ;)

Gość gość
Ja z facetem to dopiero mialam bole,porod to pare godz.Ale jak zacznie facet strzelac fochy jak maly chlopczyk to ciezka praca,cos z takego wydobyc.Nie ma komunikacji bo faceci nie umieja argumentowac,zaprze sie jak osiol i milczy. Na dodatek powod jego na rozwodzie to brak komunikacji .I jak tu latwiej jak masz zapartego osla cale zyciew domu.

Gość gość
Jest inaczej ,ale kto ma gorzej a kto lepiej to sprawa indywidualna.Mezczyzni nie musza rodzic,ale tez nie przezywaja tak milosci do dziecka,jak kobieta.Musza sie w innych dziedzinach spelniac,a czasami nie umieja.Popadaja w alkoholizm bo nie sa zadowoleni ze swojej roli w rodzinie,nie sa tak spelnieni jak kobieta przy dzieciach,wlasciwie bez pasji ani fajnego zawodu moga sie czuc niepotrzebni.Kobieta ma bardziej spelnione zycie jako matka.Ale jest bardziej uczuciowa i bardziej cierpi jak mezczyzna ja rani,a to tez ciezki chleb.

Gość gość
Kobiety maja gorzej

Gość gość 00
A ja powiem że kobieta ma gorzej ze względu na wygląd: 1.Musi się malować 2.Farbować włosy jak siwieje w młodym wieku 3.Jak łysieje to zakładać perułka.

Gość gość
Kobieta w srednim wieku ma male szanse na milosc,mezczyzni w podeszlym wieku jeszcze moga z mlodymi sie pobawic,nam juz nie wypada.