Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkoorwiona na maxa...

STAŁAM 20 MINUT W KOLEJCE!!!

Polecane posty

Byłąm w żabce, tylko jedna kasa owarta bo dzis swieto pracy wiec tylko kierowniczka moze pracować i po prostu SZOK jedna klientka tylko przedemna byla zakupy chyba na wojne robiła!! 20 minut!! ludzie w kolejce wyzywali na nia, jedna baba co stala za mna to sie pytala czy przez ten czas mi jogurt nie skwaśniał (bo kupowała, jogurt) no paranoja!! poł sklepu tamta wykupiła! karton piwa, palete mleka i soku, 30 konfitur, 10 jogurtow, 5 napoi, 8 zup, pojemnik lizaków... i rachunek... 482 złote!!!

Gość zal mi was
a ty bys chciala pracowac w swieto?ciesz sie ze sklep byl otwarty i ze kupilas to co chcialas. Niewdziecznico jedna. Trzeba bylo wczesniej zakupy zaplanowc, kazdy wie ze tylko kierownicy pracuja w swieta wiec kazdy normalny czlowiek wie ze beda kolejki. wyluzuj

Naucz sie czytac :O napisalam ze przedemna byla JEDNA OSOBA i ona kupowala 20 minut bo se co chwile przypominala co chciala.

Gość aha i achhhh
trzeba było zrobic zakupy wczoraj :o w sklepie też by chcieli mieć wolne w wolne :o Tylko naprawdę cospilnego bez czego sie nie można obejśc się wtedy kupuje jak sie zapomniało.

JASNE! NAJLPEIEJ! MOJA WINA ŻE TAMTA KUPOWAŁA ZAKUPY ZA 500 złotych !!!!!

Gość aha i achhhh
Twoja wina jest taka, ze mogłas w imieniu sprzedawczyni powiedzieć jej co o tym myślisz :D Sprzedawczyni nie wolno, ale ty moglas jej nagadac co o tym myśli normalne społeczeństwo :D

Gość sluchaj
ale masz problemy :-O

Gość naucz się pisać
Ale co Cię tak naprawdę boli - że stałaś 20 minut przed kasą, czy że ona kupowała AŻ ZA 500 zł???

Nie musiałam bo za mną stała inna kobieta i ją wyzywała :D Jeszcze chwile to by jej skoczyla do gardla z pazurami :D

A mnie chuja obchodzi za ile kupowala, mogla nawet za 2 tysiące, a ale nie 20 minut!!

Gość zal mi was
piszesz " ludzie w kolejce wyzywali na nia" no to chyba kolejka byla? zalosna jestes. Po za tym czy klient ma takie prawo zeby kupic takie zakupy jakie mu sie podoba?co to jakis limit jest ze 2 min mozna spedzic przy kasie i 23 produkty kupic? Zupelnie bezpodstawne zdenerwowanie. Problemy chyba masz z kontrolowaniem emocji

Ale przedemna nie bylo kolejki tylko ona glupia pindo :O

Gość a niby dlaczego???
"Tylko naprawdę cospilnego bez czego sie nie można obejśc się wtedy kupuje jak sie zapomniało" - a niby dlaczego? Mam prawo kupować to co chcę wtedy kiedy chcę , a nie pod dyktando leniwych debili robić zakupy w ścisku wcześniej, żeby porobić zapasy, wtedy kiedy wszyscy. jak mam sklep otwarty w taki dzień jak dziś to mogę w nim kupować to samo, co w pozostałe dni.

Gość zal mi was
2-3 produkty* a co wy z tym wyzywaniem, czlowiek ma prawo isc do sklepu i kupowac wiele rzeczy chocby im to zajmowalo 20 min. co za ludzie!

Gość xhopex
Ta baba jest nie normalna w żabce, małym sklepie robić zakupy na 500 zł. Dla mnie to chore. Sklepki małe są po to aby sobie coś kupić bo zabrakło w domu. To są małe pojedyńcze żeczy. Masakra jakaś. Nie lubię takich ludzi. To właśnie ona mogła sobie zrobić zakupy dzień wcześniej a nie ona w żabce. masakra naprawde

Gość LunaLunaLuna
ty wkoorwiona, poszukaj raczej jakiegos psychiatry,koniecznie takiego do ktorego nie ma kolejek-przyda ci sie agresywna wariatko jakas terapia na uspokojenie:O

Gość zal mi was
w tym kraju pelno takich ludzi co tylko wilkiem dla innych. Kobieta ci nic nie zrobila a ty sie rzucasz i zasztyletowac bys chciala, opanuj sie!

Gość barbara19841
xhopex, gimgowniarzu wychowany w Auchan,niektorzy maja kaprys robic megaaaaaaaaaa zakupy w zabce i zasadniczo mozesz ich cmoknac:D

Gość a co to są
żeczy?

Gość a co to są
jesteście żałośni! i co wam do tego kto, gdzie, kiedy i za ile robi zakupy! durny naród!

Gość sluchaj
wy nie jestescie normalni..t.z ci co popieraja autroke jeszcze:-O jak mozna wk...sie na ludzi ktorzy robia sobie zakupy BO MAJA PRAWO! co was to obchodzi? TAK SAMO AUTROKA MOGLA WSZYSTKO KUPIC WCZORAJ A NIE LEZC DZISIAJ DO SKLEPU I TYLE: co za chamstwo. no chyba w pl tak jest tylko.

Autorko żal ci dudpe ściska że ty na 500 zł nie mogłaś robić zakupów :P

Gość a co to są
chyba jej właśnie ściska - jak by mi taka dziunia w sklepie podskoczyła to bym ją z błotem zmieszała tak że nazwisko by zapomniała!

Gość aha i achhhh
no i mamy roszczeniowe społeczeństwo, któremu się wszystko należy :O zero empatii, myślę, ze piszą tu bardzo młodzi ludzie, taka roszczeniowa gówniarzeria właśnie :P

Gość ha ha ale jaja
moglas wczoraj zakupy zrobic a nie w swieto pracy i jeszcze narzekac. a moze kobita caly tydzien zapindalala i nie miala kiedy zakupow zrobic i to jest jedny dzien w tyg w ktorym ma czas zrobic zakupy na caly tydzien, zreszta co cie to obchodzi. ciesz sie ze kupilas to co chcialas

Gość dfdsfdfee
o co ci kobieto chodzi? każdy ma prawo kupić co chce i ile chce! póki na kartki żarło nie jest mogę wykupć pół sklepu i nic ci do tego! a jak cie tak to bolało trzeba było wyjsc i kupic gdzie indziej! ciesz sie bo np u mnie sklepy są w ogóle pozamykane.

Gość dfdsfdfee
po prostu niektórym za dobrze na codzień. ciesz się że masz żabkę. u mnie same małe sklepiki gdzie każda baba jak przychodzi to po pół godziny nie raz wybiera produkty mimo że kupuje za 30zł.