Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona że ho ho

Temat skierowany do facetów

Polecane posty

Gość Zaskoczona że ho ho

Wczoraj miałam dziwną sytuację z moim chłopakiem. Mianowicie poprosiłam go aby podrzucił mnie na imprezę do moich znajomych. Ubrałam się ładnie, w czarną tunikę i leginsy. Zazwyczaj ubieram się skromnie, dżinsy, koszulka.. Wczoraj chciałam po prostu ładnie i kobieco wyglądać. Kiedy wsiadłam do samochodu chłopak spojrzał na mnie i mówi 'jak Ty wyglądasz!' oczywiście pomyślałam, że mu się podoba, więc się uśmiechnęłam. Ale przez większość drogi nie odzywał się do mnie więc zapytałam o co chodzi. Nakrzyczał wręcz na mnie, że jak ja wyglądam, taki dekolt i że jak widuję się z nim to się tak nie ubieram, a jak wychodzę do znajomych to pokazuję ciało. Pierwszy raz w życiu podniósł na mnie głos. Byłam po prostu w szoku, zazdrosny, czy co? Nie mam nie wiadomo jakich piersi, żebym mogła je jakoś specjalnie eksponować, tunika którą miałam na sobie, też nie miała jakiegoś ogromnego dekoltu. Do tej pory nie mogę zrozumieć czemu wtedy tak na mnie nakrzyczał. Na codzień ubieram się normalnie ale jak są jakieś okazje chcę wyglądać fajnie, co w tym dziwnego? Nie ubrałam się tak żeby nie wiadomo jak się podobać nie wiadomo komu. Chciałam się podobać przede wszystkim jemu, a on do mnie z takimi tekstami... Panowie, czy wy też tak się zachowujecie??

Gość Zaskoczona że ho ho
Ale ja się nie ubrałam wcale obciachowo! Chodziło mu o dekolt, ale tak jak napisałam wcześniej nie mam dużych piersi więc nie rozumiem jego oburzenia

Gość Zaskoczona że ho ho
Ta, zapewne tak:-D Toś mnie podniósł na duchu:-)

Gość myślę że daj
no jak się ubierasz w jakieś prowokujące ciuchy dla innnych kutasów a dla swojego ubierasz sie jak cnota-niewydyma to się nie dziwie

Gość butabuta12
moj chlopak wlasnie pojechal do pracy, ale wrocil sie na chwile do domu...gry wychodzil bylam rozczochrana w szlafroku a teraz mam spodenki, legginsy i bluzke(dodam ze bez dekoldu) a on domnie z tekstem tak samo jak ty wygladasz;P facecic tacy sa....jego cycki jego ci pa jego du pa....:)

Gość Dumający nad tym
Sam bym sie wkurwil, jakby moja panna dla przyjaciol ubierala sie bardziej wyzywajaco niz dla mnie. Ciesz sie ze cie puszcza, bo ja swojej bym nei puscil

Gość tgf
A stringi też ci sprawdzał,i czy masz chcice?

Gość Zaskoczona że ho ho
Mój chłopak wogóle nie chce żebym się jakoś wyzywająco ubierała, nawet jak się widuję z nim. Powiedział że woli mnie całkowicie nagą:-) Ale myślałam że będę mu się podobać a tu o... Troszkę mi się wtedy przykro zrobiło

Gość Zaskoczona że ho ho
Jeszcze raz pragnę zaznaczyć, że nie ubrałam się tak dla znajomych, bo na imprezę wpadłam tylko na niecałe 2 godziny a potem przyjechał po mnie chłopak i spędzaliśmy czas razem

Gość Zaskoczona że ho ho
Aha i nie napisałam jeszcze, że w drodze, jak na mnie krzyczał, powiedziałam mu, żeby się wrócił to się przebiorę, jeśli taki strój mu nie odpowiada ale zaśmiał się tylko i pojechał dalej

Gość butabuta12
mnie tez by chlopak niepuscil

Gość Zaskoczona że ho ho
Przecież nie każdy jest idealny:-) Nie mam jakichś specjalnych kompleksów, skoro mój chłopak ze mną jest to znaczy, że jemu się podobam i to się liczy:-D Oczywiście pogodziliśmy się jeszcze tego samego wieczora i właśnie oczekuję na jego niedzielną wizytę:-D

Jak to chciałaś się podobać jemu, skoro on na tę imprezę nie szedł, a użyłaś go jedynie jako kierowcy?

O.k., coś mi net zamula i nie widziałam Twego wpisu o tym, że resztę wieczoru spędziliście razem. No ale skoro pierwszy raz Cię widział ładnie ubraną, to mógł zwątpić ;)

Gość Zaskoczona że ho ho
Nie mógł być na tej imprezie, ponieważ była to impreza z okazji zakończenia szkoły więc bawiłam się tylko z moja starą klasą. Spędziłam z nimi tylko 2h ponieważ mimo wszystko wolałam spędzić resztę wieczoru z chłopakiem

Gość Ja go rozumiem
Nie cierpię kiedy moja dziewczyna zakłada odkryte ciuch i wychodzi. Jak sobie pomyślę, że ktoś miałby ochotę ją przelecieć to mnie krew zalewa!!!