Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrepeb

Pierwszy raz z dwiema kobietami? Co o tym sadzicie i czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość nrepeb

Witam, zwlaszcza drogie Forumowiczki. Moze Wam sie to wyda dziwne ale ja jestem facetem, ktory wymarzyl sobie miec pierwszy raz z dwiema kobietami(i choc to zaskakujace, ale niekoniecznie bi). Z tym, ze niestety :-( mam juz 24 lata i nie mialem po prostu okazji... Raczej nie wynika to z faktu, ze jestem glupi, bo aktualnie studiuje na calkiem solidnych scislych studiach. Brzydki (choc nie mnie to oceniac) tez nie jestem. Zwlaszcza, ze bywaly okazje do stracenia hmm 'prawiczosci'. Moze dlatego, ze jestem dosc wysokim brunetem? I niestety nadal musze zdobywac teorie zamiast praktyki. W sumie wiem, ze byloby stosunkowo latwo zaplacic komus za cos/ Ale to nie byloby dla mnie juz to czego szukam... A ja chcialbym po prostu zrobic cos niesamowitego(nie chodzi o jakies pseudo-chwalenie sie przed kolegami, tylko o przyjemnosc dla obu stron), po odpowiedniej grze wstepnej. Bo na pewno chcialbym, zeby obie dziewczyny/kobiety zapamietaly milo spedzony wspolnie czas Chetnie przeczytam co o tym sadzicie...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

wysoko stawiasz poprzeczke...na pierwszy raz wystarczy ci jedna...a jak dasz ciala to sie tak nie rozniesie...

Gość flkglglg
Ej no, nie zabierajcie chłopakowi marzeń ;] Poza tym to i tak prowo ;]

kobity sa podle, pomysl scene, ze cos poszlo nie tak i te dwie siedza i ryja z ciebie jak z polskiej komedii ..

Gość tgf
weż pierwszy raz i zobacz czy ci stanie ,i za jaki czas możesz zrobić powtorke z rozrywki

Gość jeden z mezczyzn
Mozliwe jest.Ja moze dostane taki prezent od partnerki,bo rozmowy sie tocza:) Inicjatywa jest wspólna,bo ona tez ciekawa ale trzeba umiejetnie do tego podejsc,byc otwartym i potraktowac jako nowe doswiadczenie a nie sposób na zycie i seks

Gość nrepeb
@ptasiek nastroszony a co to za problem cos kupic? Podejrzewam, ze sam/sama musisz oplacac sie partnerowi/partnerce... @CarrieBradshaw. urzekla mnie Twoja elokwencja i glebokosc Twoje wypowiedzi... @ines73 Oczywiscie, ze tak. Ale we wszystkim co robimy mozemy popelnic blad. Czarnobyl wynikal z faktu, iz ktos popelnil blad podczas 'rutynowego' eksperymentu... @CarrieBradshaw widze, ze dowcipna z Ciebie k... sadzac po slownictwie (wybacz ale sama zaczelas) @flkglglg Zebys sie czasem nie zdziwil ;-), sam znam taki przypadek i juz kilka lat wrecz tworza udany nawet zwiazek ffm... @ines73 mnie to nie rusza, z nimi zapewne malo kto chce nawet jak placa... Ale Twoja wypowiedz przynajmniej cos wniosla do tematu, wiec nawet znalezienie diamentu w stosie 'lajna' pozwala stwierdzic, ze czas w nim spedzony nie byl stracony... @tgf takie problemy moze bede mial za dwie czy trzy dekady, sadze, ze To ty musisz zazywac pigulki...Choc moze zamiast pewnego istotnego meskiego narzedzia posiadasz cos innego w kiepskim stanie... @jeden z mezczyzn Dzieki za cenna wypowiedz. Zycze powodzenia :-). Staram sie, zreszta moze dzieki temu udaje mi sie poznac rozne ciekawe dziewczyny, ale wciaz jeszcze nie znalazlem takiej. Rzeczywiscie taka partnerka to skarb... Ja nie czuje jeszcze takiego 'cisnienia', ze musze uprawiac wszedzie i z kazdym. A naprawde jestem otwarty na takie nowe doswiadczenie..

Gość gość
Idz tam wyliz.jape ojcu hehehehehehihihih