Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko PJN !

ZRÓB TO DLA POLSKI!

Polecane posty

Gość Tylko PJN !

Ja już zdecydowałam, w nadchodzących wyborach oddam swój głos na PJN, a ty? Tylko PJN zrobi z nas kraj zamożny i zachodni PIS chce nas sprzedac Watykanowi SLD zrobi z nas drugą Kube Platforma chce tylko utrzymać stołki nic innego jej nie interesuje SAM WIDZISZ tylko PJN jest partią przyszłości. GŁOSUJ NA PJN BO POLSKA JEST NAJWAŻNIEJSZA !

Gość w zyciuuuu
🖐️

Gość wolno ci, ja zaglosuję na PO
bo PJN to obrazenie poPISie - dorosli ludzie i politycy - nie mieli oczu przedtem?

Gość Tylko PJN !
Jeśli zagłosujesz na Platforme to nie jesteś Polką! Bo w głowie mi sie nie mieści jak Polak moze głosować na partie która niszczy POLSKE !!

Gość Tylko PJN !
No napewno lepieł załata niż Tusk-nieudacznik.

Gość wolno ci, ja zaglosuję na PO
a co PJN zrobila do tej pory? Zycze im najlepszego, ale nie maja politycznej in=tuicji, jesli byli w PIS i nagle im przeszlo. jest kryzys i PO rzadziw ciezkich czasach > PIS ( czyli przedtem czesciowo PJN) rzadzila w latwiejszych i co nadzwyczjnego osiagnęło ?

Gość Tylko PJN !
NIe popieram PiSu wiec nie bede chwaliła ale nie BROŃCIE platformy! Bo platforma nie potrafi rządzić!! To śa kpiny, ceny galopują, płace takie same a na kancelarie prezydenta daje sie podwyżke!! PARANOJA, patrzą tylko co zrobić żeby im było dobrze a obywateli mają gdzieś! No dziekuje bardzo za taki (nie)rząd! I NIC ICH NIE TŁUMACZY nawet pseudo trudna sytuacja.

Gość Tylko PJN !
NO oczwiście, lepiej głosować na Platforme bo idiotyczne sondaże dawają PJNowi 5% JASNE DALEJ GŁOSUJCIE NA PLATFORME ALE NIE PŁACZCIE ŻE NIE STAĆ WAS NA CUKIER ALBO PALIWO

Gość nie wiem jeszcze
na kogo zaglosuje ale wiem na 100% na kogo NIE zaglosuje. parti PiS i PO podziekuje. pare lat zaledwie rzadzenia a gorzej sie tu zyje niz za czasow komuny. PO i PiS zyebalo ten biedny kraj totalnie :O jeszcze pare lat rzadzenia PO i klotni PiS i kurva wszyscy beda sie modlic o nastepny rozbior Polski :O

Ja też na Platforme ani PIS nie mam zamiaru głosować! KONIEC Z WOJNĄ POLSKO-POLSKĄ!