Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Smutny_

Zdrada

Polecane posty

Gość _Smutny_

Rok temu zdradziła mnie dziewczyna rok czasu jestem samotny i zdołowany straciłem sens życia . Byłem naprawdę dobrym chłopakiem wszyscy znajomi zazdrościli nam naszego związku że jesteśmy tacy szczęśliwi i o ..... stało się zdradziła mnie i zostawiła :( Pytanie jak mam wierzyć w boga sprawiedliwość i zasady moralne skoro niczemu nie byłem winny i nic światu nie zawiniłem i dostałem tak po uszach . Ona jest teraz szczęśliwa z tym kolesiem on też tylko gdzie jest tu sprawiedliwość oni są szczęśliwi cudzym kosztem budują swoje szczęście niszcząc drugiej osobie życie takie szczęście budowane przez czyjeś cierpienie ból smutek i łzy a gdzie jest bóg ??? który za dobre wynagradza a za złe każe chyba coś z tym stwierdzeniem jest nie tak bo oni za złe zostali wynagrodzeni a ja chodź naprawdę jestem dobrym człowiekiem całe życie dostaje po głowie........ :(

Gość pewien koleśśś
takie życie:(

Gość krowa_on
właśnie, takie życie. Popatrz sobie na różne państwa, im bardziej wierzący naród tym większy nacisk i ubóstwo. zobacz takie niemcy a brazylie np