Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaniedoświadczonaa

Pożyczka na samochód- proszę o porade

Polecane posty

Witam. Chciałam zapytać starszych/bardziej doświadczonych od siebie napewno; czy można ,czy opłaca się , i w jaki sposób można wziąść pożyczkę? chciałam na pierwszy samochód, a pożyczka nie większa niż 10000zł. Jak się do tego zabrać? i czy w ogóle się opłaca? nie wiem, może to głupota, w takim razie bardzo prosiłabym o oświęcenie, nie stać mnie na nic innego narazie, a też nie chcę kupić samochodu za 2tys złotych i później ciągle w niego pchać. i jeszcze jedno, gdybym wzięła taką pożyczkę, ile to by mogło być do spłaty co miesiąc? I czy są w ogóle inne sposoby by kupić samochód, jesli ten jest głupi ? z góry dziękuję bardzo.

Gość włoskie pomidorki z bazylią
bezpośrednio od dystrybutora na Polskę w leasing czasem bardziej się opłaca, tylko trzeba poszukać dokładnie. kiedyś Kia miała bardzo dobre warunki właśnie.

a czym jest dokładniej ten leasing? na czym polega. dziękuję bardzo za odpowiedź.

Gość jak wróce z włoch
za porady też się płaci

jak wróce z włoch- :)

leasing to jakby wynajem, ale często jest tak, że płacisz co miesiąc kasę, a później z wykupienie na własność płacisz dużo, a kumpel tak brał Kię picanto, taką małą, że właśnie i nie płacił co miesiąc dużo wcale jakoś a za wykup też nie jak za zboże, tylko jakaś tam rozsądna cena była. zawsze to jest wyjście jeśli nie ma się na szybko na raz gotówki, ale trzeba dokładnie przejrzeć oferty, bo czasem na tym można też wtopić

ale wyczytałam że ten leasing tylko dla firm jest chyba...?

no mój kolega ma działalność...

ano właśnie. A nikt nie wie czy opłaca się brać taką pożyczkę na samochód? czy to głupota... ? będe wdzięczna...

up up! nie ma nikogo życzliwego kto mógłby odpowiedzieć na moje pytania?

Gość megi22222
Tutaj jest fajna strona www. Można porównać sobie kredyty samochodowe (i nie tylko). Potem wystarczy złożyć wniosek przez internet i czekać aż zadzwoni do Państwa nasz konsultant i dalej poprowadzi Państwa kredyt. Ta strona to www.m_finanse.systempartnerski.pl

Gość MartynaMyszkowska
Ja skorzystałam z lepszej możliwości, jaką oferuje firma J&J Group. Za wożenie reklamy (naklejki na samochodzie) otrzymałam go w zasadzie za darmo i to zaledwie 3 letnie auto! Koszty pokrywa reklamodawca, a ja tylko tankuje i jeżdżę:) Gdyby nie J&J nadal bym została przy starym polonezie, a teraz znajomi mi zazdroszczą.

Gość coconut56
Brzmi ciekawie, zerknąłem na strone, fajne samochody, a czy sa też bez dopłaty?

Gość Marcinn2
Tak, są. Ja kompletnie nic nie dopłacam, a z 600 zł, które co miesiąc dostaję od J&J Group na pokrycie kredytu, w zamian za reklamę na samochodzie, zostaje mi jeszcze prawie 20 zł na koncie. Najlepiej pojechać i obejrzeć wszystkie dostępne samochody, obsługa uczciwie doradza.

Gość tobiaszx28
J&J Group płaci mi regularnie 600 zł, a rata wynosi niespełna 570 :) Raty mam więc z głowy, a reklama na aucie w niczym nie przeszkadza.

Gość gość
Uważam, że lepiej kupić samochód za np 3 tysiące i oddać go do dobrego mechanika i dopłacić do niego 7 za remont. Wtedy jesteś pewna czym jeździsz i wiesz co masz zrobione. A tak kupisz za 10 tysięcy i też będziesz musiała dopłacać do napraw.

3 tys i dopłacić jeszcze 7? :) Interes życia, szczególnie dla młodej, dopiero wkraczającej w życie kobiety. :D Za 4 tys sprzedam micre i dam roczna gwarancję na całość :D poza zawieszeniem ;)

Gość Viterra
Radzę uważać na nastoletnie tanie samochody, dwukrotnie sama taki nabyłam i koszty napraw wkrótce totalnie mnie przerosły. Używany? OK, ale z pewnego źródła i nie starszy niż 5-7 lat (im nowszy tym lepiej:)) Od 4 miesięcy posiadam zakupioną za pośrednictwem J&J Group KIE Ceed, auto ma zaledwie 3 lata i sprawdza się świetnie, a w dodatku za reklamę na nim dostaję pieniądze. Polecam do tej własnie firmy się zgłosić, poza tym co powiedziałam pomagają w formalnościach.

Gość daniosa
To prawda, współpracując z J&J Group formalności są uproszczone, to duża zaleta, no i regularne dofinansowanie.

Gość skoti
Co miesiąc 600 zł to w sam raz na spłatę auta, a zarobek nie wymaga przecież żadnego wysiłku, jeżdżę tam gdzie chcę lub muszę, a pieniądze co miesiąc lądują na koncie, bo mam na samochodzie naklejone logo banku Oferta J&J Group bardzo mi pomogła.

Gość gość
Współpracuje z J&J od ponad roku. Naprawdę polecam, polecam zapoznać się ze szczegółową ofertą firmy na ich stronie. Należność na koncie zawsze w terminie.