Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisssaaaa

panowie wolicie ciepłe i mile czy wysniosłe i niedostepne?

Polecane posty

Gość anisssaaaa

Ostatnio przeczytalam artykul w gazecie nt na punkcie jakich kobiet szaleja mezczyzni. generalnie konkulzja byla taka, ze trzeba bawic sie w te wszystkei gierki udawac zaangazowana, nastepnie go odtracic. wychodzic z wlasnymi znajomymi i pokazac, ze on nie jest jedyny. raz odebrac tel, raz nie. jakas strasznie meczacaorka na ugorze :) wyszlo na to, ze facet woli kobiete niedostepna i olewajaca go niz taka, ktora jest fajna, mila i go lubi. poprosze o wypowiedz meska czes forum - czy sie zgadzacie? bo ja jestem mila i bezposrednia i od miesiaca sama i po lekturze uznalam, ze w takim razie w moim charakterem faceta to ja sobie szybko nie znajde.

Gość kerolisssear
heh, jestem kobieta wiec sie nie wypowiem, ale sama jestem ciekawa opinii panow.

Gość ratatuuuj
Ja wolę ciepłe i miłe. Żadne gierki mnie interesują. Oczekuje od kobiety, że pokaże, czy jej zależy czy nie. Jakieś gierki i tym podobne odpadają. Takiej od razu bym podziękował. Tylko że takiej ciepłej i miłej to znaleść nie można :(

Gość ratatuuuj
mnie nie interesują*

Gość anisssaaaa
up

Każdy chyba woli ciepłe, miłe i uśmiechnięte. Niech se nadąsane królewny dalej siedzą w tych swoich wieżach.

Gość oni tacy sa, niestety
Rowniez brzydze sie gierkami i manipulacjami. Jesli ktos zaczyna te swoje podchody, ucinam znajomosc. Dla mnie kobieta, ktora tak czyni, to prozna ksiezniczka, ktora probuje sie dowartosciowac i za wszelka cene zwrocic na siebie uwage. Niech szuka ksiecia na bialym koniu wsrod frajerow.

Moim zdaniem jeśli kobieta musi używać gierek by zdobyć faceta, to powinna szukać kolejnego.

Gość ale brednie
:D jak bylam mila i ciepla to czesto wysylano mnie na bambus, od jednego nawet przez to uslyszlalam, ze nie mam charakteru/ teraz to facet za mna lata, a ja zgrywam niedostepna bo wiem ze to go kreci. mila jestem tylko w pewnych sytuacjach. ;)

Gość gazety kłamią
ciepłe i mile

Gość a nie lepiej....
byc poprostu soba?

Gość wszystko zalezy
od tego na kogo sie trafi. prozne ksiezniczki szukaja frajerow, ktorymi beda mogly manipulowac. manipulanci z kolei szukaja tych milych, grzecznych i uleglych myszek.

Dlaczego brednie? Załóżmy że jedną z gierek kobiety jest: nie będę odbierać telefonu, oddzwonię później i będę udawała, że jestem na imprezie z super facetami. Tak? Laska nie odbiera telefonu, opowiada mi o jakichś extra gościach - dlaczego mam być nią dalej zainteresowany?

Gość Gerard74
Trzeba znalezc złoty środek. Nie wiecznie nadąsana (księżniczka), ale też nie przesadnie miła (kobieta bluszcz), która owija się jak bluszcz i nie daje odetchnąc. Takie moje skromne zdanie droga Pani.

Gość ta pierdu pieru
ja nie gram wynioslej i niedostepnej tylko taka jestem...i jakos mam powodzenie. wg mnie to facetom na ambicje wplywa...a jak facet jest nieambitny albo niepewny siebie to oczywiscie ze woli bezposrednie kobiety

Gość najczesciej jest tak
ze kobietki bawia sie w te swoje gierki psychologiczne, sciemniaja ze przykladowo szef z pracy ma na nich oko, flirtuje z nimi, ma takie powodzenie, ze ho ho, nie odbiera tel., odpisuje na smsy na drugi dzien, a pozniej jak facet sobie da spokoj, widzi co stracila zaczyna sie normalnie zachowywac. ale jest juz za pozno. tak, jak tos pisal wyzej. trzeba znac umiar, zachowac zloty srodek, w przeciwnym wypadku pozostaje tylko wspomnienie, badz niechec do drugiej strony.

Gość szkic
Ciepłe, miłe, dobre, to są cechy kobiety, jakiej szukam. Więc jeśli taka jesteś, to nie zmieniaj się. Na pewno znajdzie się normalny facet, który takie cechy doceni. Ale to też zależy od tego, jaki jest Twój typ faceta. Bo pewnie bad-boy bedzie wolal niedostepne.

Gość ale brednie
goody - ja mialam na mysli zdrowy dystans, nie stawaim mezczyzny na piedestale. w kazdym razie wiem, ze bycie ciagle mila sympatyczna ciepla nie zawsze sie dobrze konczy dla kobiety. napewno sa wyjatki, pisze o swoim przypadku

Nie uważam żebym był niepewny siebie czy nieambitny. Zamiłowanie do pogrywania sobie z kobietą wykazują raczej faceci niedojrzali, a nie pewni siebie i ambitni. :D

Gość noooooooooooooooo
mój powiedział ze lubi zadziorne :) ze fajnie jak jestem miła i sympatyczna lae lubi takze jak mu czasem dokuczam, dogryzam i jak mozemy sie troche podraznic :) fajnie wtedy jest... a niedostepna i wyniosła jestem wtedy jak sie pokłucimy

Zadziory tak... :D Ale wywyższające się księżniczki, które wciąż się w coś bawią? - nieeeee

Gość ratatuuuj
"w kazdym razie wiem, ze bycie ciagle mila sympatyczna ciepla nie zawsze sie dobrze konczy dla kobiety." Tak samo jest u facetów. Brutalność draństwo krzywdzenie was to was ciągnie. A bycie dobry = bycie nudnym ciapciusiem

Gość ta pierdu pieru
ale co to jest za atrakcja jak kobieta np. od razu pojdzie z toba do lozka? przelecisz i zapomnisz. Chyba bardziej sie bedziesz cieszyc gdy uda ci sie zdobyc kobiete poczatkowo niewykazujaca specjalnego zainteresowania? ale oczywiscie rozni ludzie rozne gusta :)

Czyli Twoim zdaniem miłą dziewczyna idzie od razu do łóżka. Czy tak?

Gość ta pierdu pieru
a i nie mowie tutaj o tym co ktos napisał, tzn o co to ja nie jestem, moj szef mnie podrywa i bylam na imprezie na ktorej moj ex tez mnie podrywal, bo to jest zalosne raczej :) ale zachowanie wprost mowiac "lece an ciebie i jestem w stanie rzucic wszystko co teraz robie byle sie z toba zobaczyc" na pewno podkreca atmosfery na poczatku znajomosci

Gość ta pierdu pieru
nie mowie o samym byciu mila, bo ja tez nie mowie tylko "spier.dalaj" bywam mila :) ale nie jestem na kazde zawolanie. teamt jak juz powinien brzmiec czy woli cieple i mile czy wredne su.ki. bo mila i niedostepna si enie wyklucza

Gość chłopak co tak lubi
ja zdecydowanie wole miłe i delikatne kobiety :-)

Gość offermo jedna
Fakt, nie umie, ale jak któraś potrafi tam zajrzecz to nie żałuje pewnie :-D