Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zapytanie małe :)

ma ktoś z was konto oszczędnościowe w millennium?

Polecane posty

bo zastanawiam się nad otworzeniem konta oszczędnościowego codzienny zysk. tylko nie jest tam napisane wprost czy muszę co miesiąc dokonywać jakiejś wpłaty (jestem studentką więc wiecie, różnie bywa)? napisane jest że prowadzenie i otworzenie jest bezpłatne, ale co z wpłacaniem kasy? postanowiłam zacząć mniej wydawać i kasę wpłacać na to konto, to samo z kieszonkowym które dostaję - mniej więcej co miesiąc wydatków mam tyle samo i zawsze z 50 zł mi zostaje.

Gość jak wróce z włoch
pewnie

Gość kachaaa88333
jak juz tam chcesz zakladac to zaloz sobie konto dla studentow. ja mialam potem u nich konto normalne, mialo byc niby zero zl za prowadzenie rachunku, a po 4 miesiacach sciagano za prowadzenie konta, mimo iz nie bylo zadnych duzych wplat ani wyplat. nie wspomne juz o prawie 20zl koszcie za karte (placi sie co rok). a zamiast konta oszczedn. to lepiej wychodzi lokata internetowa.

ja mam u nich konto studenckie i internetowe, ale to są nieoprocentowane. gdyby nie to że renta mi wpływa na to studencie to już dawno zamknęłabym w cholerę ale nie chce mi się jechać do innego miasta i odkręcać że chcę na inny numer konta. ;)