Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOOBO

CZEKAĆ CZY SIĘ ODEZWAĆ DO NIEJ I JAK

Polecane posty

Gość LOOBO

Witam mam taką zagwozdkę jakieś 2 lata temu straciłem kontakt z pewną hmmm przyjaciółką :)Swego czasu bardzo mi pomogła, gdy miałem problemy mogłem się jej wyżalić itd. Powoli zaczęło być coś na rzeczy między nami, jeśli można to tak nazwać... niestety zanim się w ogóle zaczęło to się skończyło. Jakoś tak się wszystko nam pogmatwało że straciliśmy kontakt na 2 lata. Teraz na święta wysłała mi sms z życzeniami, potem w ogóle zadzwoniła, gadaliśmy chyba z półtorej godz. Pytała się co tam u mnie czy z kimś jestem i jakoś mam wrażenie (może przesadzam) ale nie jest to przypadek i specjalnie zadaje te pytania (chociaż jak się kogoś nie widzi tyle czasu to się go pyta po prostu o wszystko). Zaproponowałem spotkanie ale Ona niestety teraz pisze prace bo chce się obronić jak najszybciej. Powiedziała że możemy gadać tak raz na tydz, póki nie będzie miała więcej czasu. Minął już jakiś tydz od kiedy ostatni raz gadaliśmy. Ja często wstaje o 5 przed pracą żeby sobie pobiegać i chciałem jej jutro wysłać jakiegoś miłego sms, że miłego dnia itd. Ale nie chce przesadzić, i wyjść na niecierpliwego, z drugiej strony ona pierwsza się odezwała więc wypadało by podtrzymać kontakt. Stąd moje pytanie lepiej poczekać aż sama się odezwie, czy napisać jej sms z miłą pobudką :) Licze na podpowiedź, jeśli ktoś ma jakiś inny fajny pomysł to chętnie "wysłucham":) Z GÓRY DZIĘKI :)

Gość .WellaBella.
kuj żelazo póki gorące

Gość ufolLud
napisz ze przez ten czas ktory nie mieliscie ze soba kontaktu brakowalo ci jej, duzo o niej myslales, ze nie jest ci obojetna, ze chyba to nie sama przyjazn tylko cos wiecej. Wyłóż kawe na ławe

Gość Mandarol
Dokładnie tylko nie przesadź w sms zwykły żadnych motylków i innych gadów :)

Gość noooooooooooooooo
"napisz ze przez ten czas ktory nie mieliscie ze soba kontaktu brakowalo ci jej, duzo o niej myslales, ze nie jest ci obojetna, ze chyba to nie sama przyjazn tylko cos wiecej. Wyłóż kawe na ławe" w sms????????? to teraz sie wyznaje uczcuia przez sms? no i pewnie zerwiecie ze soba przez sms :) nie uwazasz ze to mega dziecinada? ja bym miała wrazenie ze pisze do mnie jakis niedojrzały podlotek. nie lepiej sie spotkac i w oczy jej to powiedziec...

Gość LOOBO
Ja jej nie chce nic wyznawać przez sms tylko chce podtrzymać kontakt. Sam czekam z niecierpliwością na spotkanie dlatego chce poznać zdanie kogoś obiektywnego czy napisać jej coś odzywać sie czy czekać az znowu sama się odezwie

Gość wwwwwwrerffff
widac ze sie w niej bujnales. A laska z grzecznosci wyslala ci zyczenia,moze ma problem i potrzebuje pocieszenia a ty zawsze jestes pod reka

Gość noooooooooooooooo
no to napisz jej" czesc co słychac? spotkamy sie jakos? :)" i tyle i czekaj na odzwe....jak odpisze to jest duza szansa ze ok jak nie odpisze to znaczy "NIE" :)

Gość oj tam oj tam ..
napisz jak ci idzie pisanie pracy? Potrzebujesz pomocy (miałbyś okazję spłacić dług wdzięczności). Albo jeszcze zaproponuj oderwanie się od pisania pracy i mały relax przy winku w kawiarni, lub jakiś spacer:)

Gość prawiczek z warszawy
Znając życie ona ma już innego adoratora :classic_cool:

Gość LOOBO
Nie mam 15 lat zeby sie bujac w kims :) Z tego co mowila to nie ma adoratora :) to jest juz kobieta nie dziewczynka jest starsza ode mnie 2 lata, dzwoniłem do niej z tydz temu i mowilem ze po majowce mam sporo wolnego powiedziala ze bedzie miala to na uwadze aczkolwiek teraz najwazniejsza dla niej jestta praca i obrona. Jako że nie jest to już dziewczynka nie chce wyjsc na chłopczyka który jest niecierpliwy i przebiera nóżkami bo dostał nowy rowerek

Gość eeeerrrrff
"nie chce wyjsc na chłopczyka który jest niecierpliwy i przebiera nóżkami bo dostał nowy rowerek" - wlasnie taki jestes i juz na takieko chlopczyka wyszedles , tym razem przed nami

Gość Mandarol
heh gdybym był taki jak ty to bym pewnie nawet dnia nie wytrzymał żeby sie do niej nie odezwac nie chce po porostu zeby wyszlo na to ze ona nawiazala kontakt po 2 latach a ja to olalem i zachowuje sie jak burzuj czekajac zawsze az ona sie odezwie czy trudno tak to zrozumiec? eeeeeeff jestes tak inteligentny jak twoj nick

Gość eeeerrrrff
zapomniales zmienic pesudonim

Gość Mandarol
To akurat mało istotne :)

Gość nie czekaj-napisz do niej
jak juz ktos podsunął, mozesz napisać cos w tym stylu" hej co słychać? jak idzie pisanie pracy, może trzeba ci w czymś pomóc? i takie tam lużne rzeczy....

Gość zapach pomarańczy...
Napisz jej, że bedziesz trzymał kciuki za dobrą obronę pracy. Takie male optymistyczne zdanie wystarczy. A teraz znikaj z tego forum, bo mózg ci się zlasuje. Co ma być twoje, to będzie, bez cienia wątpliwości:)

Gość Mandarol
W sumie racja THX :) co złego to nie ja :)

Gość yatkagadka
w jakim celu chcesz odnowic znajomosc?

Gość prawiczek z warszawy
Pewnie chciał zatrudnić ją jako gosposię w swojej daczy na mazurach :classic_cool:

Gość Mandarol
Chmmm tak naprawdę jest świetną dziewczyna i nie ukrywam że jesli by cos z tego bylo to bardzo bym sie cieszyl ale jesli nie to i tak bede zadowolony ze znowu mam z nia kontakt

Gość xlxlxloooooo
zycze ci szczescia mimo wszystko, zapomnij o mnie. I zajmij sie swoja kochanka. Nigdy nie zapomne ile przez ciebie wycierpialam , ale juz dalej nie zamierzam. Baw sie dobrze ze swoim haremem

Gość Mandarol
"hahah" ale żart. tylko kim ty wogóle jestes :P

Gość xlxlxloooooo
dobrze wiesz kim

Gość Mandarol
szczerze pojęcia nie mam oświeć mnie :)