Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak84

Poznałbym dziewczynę....

Polecane posty

... ale taką normalną... najzwyklejszą w świecie... Fajnie jak by była z mazowieckiego. Chciałbym się zaprzyjaźnić z jakąś miłą, skromną ale i wesołą kobietą która podobnie jak ja nikogo nie ma i czasem męczy ją samotność. Nie chce mi się rozpisywać więcej - bo nie wiem czy jest sens -mam nadzieje że jest... ale chętnie porozmawiam/poznam kogoś miłego :) pozdrawiam

Można powiedzieć że z Warszawy - dlatego głównie osoba z mazowieckiego by mnie najbardziej interesowała :) Ale to też nie warunek -zresztą zobaczymy czy będzie w ogóle odzew :)

Gość fdsfdhghdfhfhdf
jak warszawa to ja chętnie. rocznik 89 tlyko mnie interesuje normalna znajomosc, bez sex spotkan czy tym podobne.....:]

Gość a ja bym poznała jakiegos
normalnego faceta ale niestety takich chyba nie ma:(

89 to fajny rocznik ;) ale chyba bym wolał kogoś w moim wieku, może rok młodszą - wiem fanaberia samotnego chłopaka ale co tam ;) PS: A co Ty rozumiesz pod postacią normalnej znajomości? :) Sex spotkania to też nie coś co miałem na myśli więc spokojnie :)

Gość wrrrrrrrrr
a ja ten sam rocznik:) ale inne wojewodztwo

Gość prawiczek z warszawy
lepszy rocznik to 86 :classic_cool:

masz racje Akwamarynka niektórzy nie maja szczescia w milosci i jest skazany na samotnosc

normalny, to taki, który nie bawi sie uczuciami, nie lata co weekend na dyskoteki i sie upija, taki, któremu pasuje spokojna, niesmiala i przede wszystkim jest szczery;;)

wrrrrrrrrr - szkoda... W zasadzie idea jest taka aby mieć kogoś w miarę blisko - tak aby np: w tej chwili nie klepać literek na komputerze tylko zadzwonić, umówić się - i za 30 min spacerować po starówce czy oglądać film w kinie - taka przyjaźń by mnie interesowała. Inne województwo to już po części problem :(

Szczerość nie jest w cenie, bo szczery a przede wszystkim uczciwy człowiek ma małą szansę na dobre zarobki :)

prawik a co ty myslisz, ze kazda leci na kase? mylisz sie🖐️

hmm to ja powiem że nie pije, nie pale i nie chodzę na dyskoteki ;) - a przy tym jestem normalny, nie kulawy, nie zgarbiony i ogólnie wszystko ze mną ok - ale jak by co to nie napisałem teraz tego bo nie chce aby się ktoś nad tym pastwił i mi coś wytykał. Nie muszę nic udowadniać na szczęście :) Spokojna dziewczyna jest fajna i oczywiście chętnie bym taka poznała- ale zaspokojona to tez chyba nie dla mnie tak do końca...

Gość gsfgdfgfdg
to zostaw kontakt jakis nr gg najlepiej:)

Z tymi co nie gonią za kasą nie chcę się zadawać, jedno z dwojga musi mieć tą żądzę ja nie mam :)

spokojna hmmm... mialam na mysli taka, ktorej nie interesuje plastik solarium i upijanie sie do nieprzytomnosci co dyskoteka jak robia tak inne dziewczyny

Gość _nonszalancka_
Halo, ale czy to nie jest aby desperacje z Twojej strony?? Szukać kogoś na forum? Jestem z góry uprzedzona do zawierania znajomości w takich miejscach, aczkolwiek zdarzają się wyjątki. Najprościej by było gdybyś zostawił gg do siebie, jak wcześniej było wspomniane:)

Jarus nie nerwuj sie tak bo ci zyłka pęknie:P ić stad:🖐️

35561338 - to mój gg, chwile to trwało bo dopiero go założyłem :) Podawanie prawdziwego chyba nie byłoby dobrym pomysłem..jak na razie oczywiście :)

Kamecha czy jak Ci tam - traktuje to na luzie. Forum to przeglądam od czasu do czasu i wiem co tu się dzieje i kogo można spotkać. A słowo frajer które do mnie napisałeś w realu nie przeszło by ci przez gardło więc pozwól że oleję twój komentarz :) _nonszalancka_ - nie to nie desperacja - bardziej test/sprawdzenie...kto wie może kogoś tu poznam - jak nie to życie potoczy się dalej :) a ja bym poznała jakiegoś - mnie nie interesuje plastik i solarium :)

solarium to byl taki przyklad:) ale rzadko zdarzaja sie tacy mezczyzni, tacy prawdziwi:) a szkoda...

Gość a to chyba może ja
No ja jestem 87 rocznik, nie korzystam z solarium, makijaż od wielkiej okazji (wesele, jakis bal), styl ubioru raczej luzny, sportowy, spodnice czy sukienki od czasu do czasu. Zgarbiona tez nie jestem, wzrost 174, budowa szczupla, narazie tyle :)

heh ja tez jestem z 87r:D

Gość mnie szukasz?
?

Gość dziewczyna rocznik 84
Hej, ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Jestem z innego województwa