Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami siebie nie ogarniam

Dlaczego nudzą mi się faceci???

Polecane posty

Gość czasami siebie nie ogarniam

Mam ten problem po rozstaniu z moim eks. Pierwszy chłopak z jakim się spotykalam po kilkuletnim związku to hmm zerwałam z nim kontakt jak powiedział, że mnie kocha. Nastepnie był kolejny, z którym spotykalam sie przez 5 miesięcy dosyć często. 2 razy wylądowaliśmy w łóżku i poprostu mi się znudził i nie miałam ochoty więcej z się z nim spotykać. Z ostatnim chłopakiem również spotykałam się przez 5 miesięcy i zaczął mnie denerwować. Za bardzo się w to wszystko wczuł i powiedziałam mu, że nic do niego nie czuje i zerwałam kontakt. Chciał się jeszcze spotkać ale ja nie chce bo nie wiem czemu ale nie mam ochoty na niego patrzeć. Odkąd zaczął mówić, że mu się bardzo podobam, że coś do mnie czuje. Jak tylko o tym słysze to poprostu uciekam od facetów i nie chce mi się już z nimi spotykać.

Gość mnie wszyscy nudza
ty tez 💤

Gość Kamilla W
bez obaw nie jesteś sama :) ja też tak mam... że mi się nudzi i też się zastanawiam dlaczego... nawet nie potrafię tego do końca określić, wyjaśnić... po prostu po pewnym czasie pojawiają się jakieś rzeczy które mnie denerwują i wtedy mówię do widzenia :) a co się będę męczyć :) widocznie to nie to :)

Gość prawiczek z warszawy
Zostań dziewczyną na telefon :classic_cool:

Gość czasami nie ogarniam
Hmm tak cięzko jest trafić na porzadnego faceta... Jak już sie z nimi spotykam niby na początku jest ok ale po pewnym czesie nie chce mi się już na nic patrzeć, denerwują mnie ich nawyki, zachowania. Nie chce mi się każdemu z osobna opowiadać historii mojego życia skoro wiem, że nasza znajomośc nie potrwa dlugo. Czyli tak naprawdę nie daje się poznać. Ostatnio spotykalam sie z chlopakiem, który nie był kompletnie w moim typie, wręcz nie mogłam sobie wyobrazić seksu z nim bo mnie obrzydzał i miał denerwujący charakteb, był wścibski chciał wszystko wiedzieć. Ale spotykalam się z nim bo mi się nudziło. Ehhh.

Gość milutka222
bo jesli kogos nie kochasz to po czasie ci sie nudzi.. tez tak mialam.. wszytskich po kolei olewałam..

spotkaj się ze mną jeśli Ci się teraz nudzi :classic_cool:

sprawdziłem nie mam maila :)

Gość sacacss
tez taqk kiedys mialam, zmienialam facetow jak rekawiczki bo po pewnym czasie zaczynalo mnie wszystko w nich irytowac....myslalam ze to moze przez to ze nie mialam ojca czyli konkretnego wzorca mezczyzny..podobno takie dziewczyny wlasnie tak sie zachowuja..ale od 3 lat jestem w cudownym, idealnie perfekcyjnym zwiazku z facetem ktorym jestem zafascynowana non stop on mna tez, i mieszkamy ze soba 2,5 roku wiec widzimy sie codziennie....to jest neisamowite, wiec moim zdaniem po prostu jeszcze nie trafilyscie na tego jedynego.

Gość hehehehehehehehhehehe
spokojnie..tez tak mam :) po prostu nie dojrzałysmy do milosci :) mamy czas mlode jestesmy :D

Gość wresz
"Hmm tak cięzko jest trafić na porzadnego faceta..." a co to ma do rzeczy? :o

Gość yarek23
Kobieto, witaj w klubie! :-) czasami się zastanawiam jak to jest, że czasami mam dość mojej narzeczonej. Po prostu "sam siebie nie ogarniam..."

Gość karatrarrara
Witam Was Dziewczyny, mam identyczny problem. Facet, który było dla mnie ideałem i obiektem westchnień znudził mi się gdy zakochał się we mnie bez pamięci...;/ Mężczyźni , którzy mnie adorują i walczą o moje względy z czasem zaczynam go unikać... Maksymalnie do dwóch randek mi się podoba facet;/ NIe wiem co mam zrobić, zła jestem na siebie z tego powodu, ale nie potrafię opanować tego uczucia...;/

Gość ynos
bo jestes taki typem dziewczyny co ja trzeba olewac czasem i trzymac na dystans. mnie nie interesuja takie dziewczyny, ale napewno sa tacy co im taki układ pasuje;)

Gość wiem co wam jest - diagnoza
Zaburzenia osobowości typu borderline Osobowość chwiejna emocjonalnie - zapraszam do lektury wpisując te frazy w google.

"nie wiem czemu ale nie mam ochoty na niego patrzeć. Odkąd zaczął mówić, że mu się bardzo podobam, że coś do mnie czuje." Twojemu przyszłemu "dozgonnemu" oprawcy będzie potrzebny na ciebie bardzo profesjonalny pejcz. Bo misia to Ty nie chcesz, oj nie... :p

Gość gośćfggv
mam podobnie, facet podoba mi sie do czasu pojscia do lozka porem,jest juz dla mnie jak odkryta karta i trace zainteresowanie. Tez sie w******m sama na siebie ale nie potrafie tego opanowac.

Gość gość
Typowe dla kobiet, liczy się tylko chcica, zero przywiązania, uczuć, itd... same prymitywne emocje.

Gość gość
Noo...mam to samo.3 lata z jednym typem to max.Uciekam.

Gość gość
wcale nie typowe dla kobiet, bo ja tak nie mam,wręcz przeciwnie...nie rozumiem takich osób co się tak nudzą ludźmi, jakby to były zabawki..przecież każdy z nas jest ciekawy, ma coś w sobie. Niby sama jestem nudna bo niewiele robię, ale jestem takim typem, który się nigdy nie nudzi ani sam ze sobą ani z kimś. Dlatego nie generalizuj, bo są kobiety bardzo uczuciowe i ja do takich się zaliczam. Przecież faceci też bywają tacy, którzy się szybko nudzą kobietami i chcą "nowy towar"

Gość gość
Bo jestescie niedojrzałe emocjonalnie.

Gość gość
Mam to samo, chyba dlatego ze nigdy nie bylam zakochana... A samo ,,podobanie sie" nie wystarczy na dłuższa metę bo później się nudze facetem i jesteśmy wręcz zmeczona jego towarzystwem.

Gość Majkusssert
No cóż. Mam podobny problem. Tyle że ja zakochuje się bardzo szybko. Każdy mój związek kończył się bo zakochiwalam się w kimś innym. Teraz jestem w związku a zakochałam się w innym. To jest chore. Chyba trzeba się wybrać na jakąś terapię;)