Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonejabuszko

gdzie mozna poznac porządnego faceta przez internet???

Polecane posty

Gość zielonejabuszko

Witam wszystkich:) Od pewnego czasu zastanawiam się nad załozeniem konta na portalu randkowym...np. sławna już Sympatia itp. ... ale czy w ogóle warto? czy mozna tam spotkać naprawde wartościowych mężczyzn? takich, którzy myślą o życiu poważnie, którym zależy na stałym związku, opartym na szczerości, wierności i bliskości??? Ja własnie o takim związku marzę.... Marzę, żeby być z jednym mężczyzną przez całe zycie... tylko czy internet to właściwe miejsce dla poznania tego jednego jedynego??? Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam:))

Gość marcin84w
ja jako porządny facet nie uznaję sympatii.pl, kobiety które tam pooznałem szukają tylko tatusia dla ich dzieci.Ja dzieci nie chcę

Gość zielonejabuszko
In_extenso - dzieki za link:) zaraz tam zajże:))

Gość prawiczek z warszawy
można na kafeterii :classic_cool:

Gość zielonejabuszko
marcin84w - dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego worka? Co prawda, nigdy nie przeglądałam profili dziewczyn/kobiet ani na Sympatii ani na zadnym innym podobnym portalu, ale trudno mi uwierzyc, że są tam tylko samotne mamy.. ;))) . . . W ogóle nie chcesz mieć dzieci?(tak na marginesie...)

Gość marcin84w
nie tylko samotne mamusie tam są.Dużo kobiet chce mieć dziecko i tam szuka potencjalnego ojca. Dzieci nie chcę bo cenię sobie spokój i ciszę szczególnie jak wracam styrany po 12 godzinach pracy.A po co Ci dzieci?tego ja nierozumiem,ty chyba instynkty pierwotne

Gość zielonejabuszko
Faith Hope Glory - no to jak mam cię spotkać, jesli nie bedę szukać:))

Gość marcin84w
na kafeterii nie szukaj, tu roi się od prawiczków i stulejarzy

Gość zielonejabuszko
marcin84w - może to rzeczywiście instynkt pierwotny... sama nie wiem... w kazdym bądź razie ja zawsze chciałam miec dzieci, co jednak nie oznacza, że kazdego nowopoznanego mężczyzne traktuję jako potencjalnego tatusia

Gość zielonejabuszko
marcin84w - no prawiczków to raczej szukac nie zamierzam (jak przyjdzie "co do czego" to wolałabym, żeby przynajmniej jedna strona wiedzia "co i jak")... :) :) :)

Gość wresz
To powiedz, ze ci o bzykanie chodzi a nie piszesz dyrdymały o życiu poważnie, którym zależy na stałym związku, opartym na szczerości, wierności i bliskości??? :o

Gość w plenerze
marcin84w na kafeterii nie szukaj, tu roi się od prawiczków i stulejarzy///////////////////////////////////////////////////////////////// Marcin jesteś-lub inaczej to napisze,ty szukasz praczki, sprzątaczki,kucharki,i kobiety do rozkazów,a o miłości przytuleniu,rodzinie to zapomnij,Z tobą życie bedzie cieżarem wiec ja sie nie pisze ,i inne kobiety po 2 sms ,kilku topikach ciebie prześwietlą.życze powodzenia

Nauczyć się można we dwoje

Gość zielonejabuszko
marcin84w - a tak w o góle to dzieki za radę :) . goody - czyli jednak mozna:) jest iskierka nadziei... . MasterXXX - dziękuje za link, na pewno zajrzę :)

Gość Zibi 063
wiadomo gdy sie ludzi poznaje ,to z myślą o przyjażni miłości ,a tam gdzie jest dwoje przewarznie jest trzecie ,a dziecko to przyszłość i miłość rodzina,jest dla kogo pracować.

Gość ojeju 2001
goody jeśli to Ty na tych foteczkach to fajne ciacho z Ciebie

Gość In_extenso
no prawiczków to raczej szukac nie zamierzam (jak przyjdzie "co do czego" to wolałabym, żeby przynajmniej jedna strona wiedzia "co i jak")... Czyli Ty jeszcze nie wiesz ? :)

Gość Zibi 063
zielonejabuszko jeśli można to ile liczysz wiosen,i skąd jesteś

Gość zielonejabuszko
wresz - jakie dyrdymały?? jakby mi chodził tylko o bzykanie, to bym poszła do pierwszej lepszej dyskoteki, a odpowiedź, którą napisałam Marcinowi była z lekkim humorem - to że chciałabym stworzyc stały związek to chyba nie znaczy, że powinnam być cały czas śmiertelnie powazna i sztywna podczas rozmowy...

powinnaś być sztywna jak grafitowy pręt :classic_cool:

Gość zielonejabuszko
prawiczek z warszawy - człowiek uczy sie przez całe zycie ... i we dwoje też :) Zibi063 - 24l., wlkp In_extenso - Hmmm... czekam na tego jedynego... i mam nadzieje, że do czterdziestki czekac nie będe musiała... ;)

Gość yarek23
Kumpel na sławnej już sympatii poznał kogoś... ale nie szukałbym tam, raczej na jakimś płatnym portalu, wydaje mi się że tam spotkasz poważnych ludzi :-)

Gość marcin84w
nie szukam żadnej praczki,sam potrafię o siebie zadbać.Nie szukam nikogo,ale jeśli ewentualnie znajdę to na zasadach partnerskich,raczej bez dziecka ale tego nie można wykluczyć,wpadka jak się zdarzy to będę dobrym ojcem

Gość zielonejabuszko
yarek23 - dzięki za rade, może rzeczywiście warto spróbować...:)

Gość ....,
hahaha marcin każdy tak mówi a potem łubu du bu i tyle go widzieli ;) Ale marzenia i wiara w nie to piękna sprawa, godna pozazdroszczenia ;)

Gość Zibi 063
Pewnie że do czterdziestki nie bedziesz samotna ,fajna i rozsądna jesteś ,czytając twój topik czuć to,Skoda jestem po 30, ale co zrobić pewnie tak ma być.

Gość ....,
net to ostatni bastion autorko. Poszukaj bardziej aktywnie w realu, wysil się, zapisz się na jakiś kurs, nie wiem idzie lato jest wiele opcji. Porządnych facetów jak igieł w stogu siana, trzeba umiejętnie przesiewać to może coś się znajdzie. Owocnych..