Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiołekk

Oglądacie X Factor?

Polecane posty

Gość fiiołekk
Hotel California :)

dzięki,dzięki :D a co śpiewał Mat? bo mi umknęło :)

kurwa ale sie wkurwiłam!!!!!!!!!! nie lubie kuby juz

Gość fiiołekk
Ża niby co?! to jakiś zart chyba!

Gość sweet rebels do domu!!!!!!!!!!
kuba czy ty głuchy jesteś????????????????????????????????????????????????

Gość fiiołekk
ja tak samo od dziś nie lubię Kuby, a tak go lubiłam wcześniej :O

ja pierdole,nie wiedziałam ,ze on wywinie taki numer :O przecież on zajebiscie spiewał :O co za zyeb

o kurde,ale przeżywam :D no ale serio,ja zawsze czekałam na występ Williama :O 😠

Gość bhamber
Wojewódzki kosi najgrozniejszą konkurencję. Przepuscil kiepskie babki, które nie zaszkodzą jego grupie. Szkoda gościa. Teraz przyjdzie kolej na nie, bo niestety widzowie przepychają tą kiepskawą Małgosie.

Gość a ja cię zapytam
Myślę, że to było zer strony Wojewódzkiego celowe zagranie. On pewnie chciał żeby tylko jego grupa przeszła w całości. W poprzednim odcinku odpadł ktoś od Sablewskiej, teraz poleciał podopieczny Czesława. Malcolm jest lepszy niż te panienki. Ech.

Gość asdfghjklasdfghjk
zrobił to specjalnie, bo wiedział że malcolm robi mu konkurencje, to zostawił te pindy..

Gość o o o o o o o
no właśnie, Wojewódzki jest cwany. przepuszcza słabszych, żeby jego grupa miała większe szanse. słabe to :O

to jest nie fair. juz chyba tego nie oglądam! :O

Gość choc nie przepadam
rzeczywiscie, nie pomyslalam, ze oto mu chodzilo, ze to zagranie taktyczne! ale pinda, to co, teraz w programie nie chodzi o wylonienie najlepszego, a o to, by wygrala"moja" grupa?czad

Gość choc nie przepadam
tzn generanie to nie lubie tego programu, dzis byl chyba najlepszy z odcinkow, ogladam z nudow, chociaz i tam zwykle sa nudy.

Gość pf pf pf pf28
Marna zagrywka Kubusia...aż żal to w ogóle komentować! Nie wiem teraz czy pokazał tym swoją inteligencję i przebiegłość czy totalną głupotę ! ! ! Nie trzeba być specjalistą, aby stwierdzić że ten zespół jest BARDZO marny, a dziewczyny mają głos co najwyżej do karaoke w barze. Macolm miał styl, charyzmę, a przede wszystkim świetny wokal !

Gość jhghyj
Kuba przegiął ,a Szpak wywija tą łapą jak pedau

Gość ludzie, ale wy durni jesteście
przecież X Factor, podobnie jak Mam Talent to programy licencyjne i tam wszystko z góry jest ustawione. A wy naiwni się się jaracie nie wiadomo czym.

Gienek Loska wymiata:) jest po prostu świetny oj co tu pisać - najlepszy:) Po jego wykonaniu do tej pory mam usmiech na twarzy:) Mnie najmniej podobaja sie Sweet cos tam, ta starsza Pani - Małgosia, oraz ten Norweg. Wg mnie powinien wygrac Loska.

Gość mnie tez strasznie wkurza
ta ada masakra, taka sztuczna dziecinna, fuj, wkurza mnie jej głos, a wiecie, ze ona ma swój zespół i nawet nagrała płyte, wiec sorry, ale podobno amatorzy tam wystpują, masakra ta laska, jak nie wiem czemu, ale strasznie negatywnie na mnie działa wrr gdy ma spiewac to przelaczam, ale za to dziewczyny sa super, szpak ma zajebisty glos, ale jego maniera gorzej niż u pedała, mogłby być bardziej meski, wtedy nie byłby taki oblizgły, genek- boski głos, szkoda, ze sie wykonczy narkotykami. Szkoda, ze odpadła taka laseczka, niestety zapomnialam jak sie nazywa;/