Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hormony??

Polecane posty

Hej dziewczyny w ciąży czy wy też tak macie, że zabraniacie swojemu facetowi alkoholu? Bo mnie ogarnia jakaś panika, nerwy i płacz jak mój facet wypije więcej niż jedno piwo np. na ognisku tak jak wczoraj. Ja już nie wiem co mam ze sobą robić i jak to opanować. Przed ciążą tak raczej nie miałam tzn może się denerwowałam troszkę ale nie tak jak teraz. Może to z powodu tego że ja nie mogę? Dziwnie się sama z tym czuję.

Nikt mi nie pomoże? Już nie wiem co robić bo przez to kłócę sie z facetem... a przecież to facet i musi czasami wypić a szczególnie na imprezie.... prawda?

ogólnie kobieta w ciąży jest bardziej rozchwiana i płaczliwa. Mój mąż nie pije WCALE, ale za to pali - nie w domu i oczywiście nie przy mnie, ale i tak często jestem na niego wk***** bo mimo że po papierosie umyje zęby i ręce ja i tak czuje ten smród :O

scarlett. - dzieki, ale myślalam ze jeszcze mi ktos pomoże... :(

nikt już mi nie odpisze pewnie co :(

???

Gość ijabuba
Cóz,mysle że po prostu podświadomie nie czujesz sie bezpiecznie z pijanym facetem obok.. gdyby cos sie wydarzyło. I nie ,nie prawdą jest ze jak facet to musi wypić, na imprezie czy nie ! Jedno piwo ,dwa, .. najważniejsze jest gdy umie powiedzieć sam - dosyć ! Wtedy jest ok.

myślę, że hormony :) ja też tak miałam. wkurzałam się jak tylko wypił kilka piw, jak wychodził z domu beze mnie choćby na godzinę...byłam też strasznie o niego zazdrosna jak nigdy wcześniej, urządzałam mu afery z byle powodu, rzucając w niego wszystkim co mi w ręce wpadło, czego nigdy wcześniej nie robiłam...:O byłam straszną jędzą :P po porodzie wszystko wróciło do normy :)

Gość musisz zarejstrować
scarlett. - mam identycznie, wcześniej sama paliłam dobre 10 lat, a teraz odrzuca mnie od przetrawionej nikotyny. I nieważne że wymyje ręce i zęby, ale obiecał że rzuci niedlugo - zobaczymy kiedy nastąpi to niedługo :P