Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffffffffinka

co mozna wpisac w cv jako zalete osobista?

Polecane posty

Gość muffffffffinka

mam ochote wpisac "inteligencja", tylko czy sie przelozony nie obrazi, zwlaszcza ze jestem kobieta ;D ale ktos mi kiedys ta ceche potwierdzil, wiec chyba nie jest tak tragicznie. a przeciez nie kazdy pracownik to ma. co o tym sadzicie :-)? Wiem ze zaraz znajdzie sie ktos, kto zechce mi udowodnic ze tylko mi sie zdaje, ale bede wdzieczna za pomoc... w koncu musze jakos wypelnic to cv do środy. :-)

Gość Januszek..........
dodaj,że uwielbiasz sex.

Gość muffffffffinka
nie nie, potencjalny pracodawca jest zdecydowanie nie w moim typie!

Gość michael wittman
sex instruktor

Gość muffffffffinka
noo, no, kto pomoże? pisał ktoś to co ja mam ochotę wpisać?

Gość patrząc na problem obiektywnie
ja żadnych zalet osobistych nigdy w cv nie wpisywałam. co to w ogóle za sformułowanie zaleta osobista? gdyby ode mnie zależało, czy osoba z czymś takim w cv przejdzie do etapu rozmowy kwalifikacyjnej, to przykro mi, ale nie przeszłaby. mało tego, zostałaby skreślona jako mało inteligentna właśnie. zaleta osobista?

Gość to co sie przydaloby w tej
pracy- np punktualnosc, sumiennosc, dokładnosc, umiejetnisc przstosowania sie do zmian., otwartosc w stosunku do ludzi, latwosc nawiazywania kontaktow _ ZALEZY JAKA PRACA! Nie mozesz podac inteligencji , skoro pytasz o takie podstawowe rzeczy:):):) zreszta w innym wypadku tez nie

Gość muffffffffinka
ok, no wiem ze to formalnie ma brzmiec, i przyszlo mi do glowy szybkie wykonywanie zadan... ale to tak przedmiotowo z kolei.. bo same techy typu rzetelnosc i punktualnosc.. wymienilam a dlaczego zalety.. moim zdaniem cos o osobowosci, chocby 3 wyrazy, przydaje sie w cv poza tym taki mam schemat cv i wypelnie go wg wzoru bo podoba mi sie,...

Gość truskawkowa kropka
pracuje w dziale HR duzej firmy,zajmuje sie rekrutacja i NIE ZOSZE TAKICH PIERDÓW W CV...litosci,kogo obchodza twoje "zalety osobiste"..co to w ogole ma byc???? CV ma byc merytoryczne,konkretne a nie jakies wymyslone na siłe ...wklej jeszcze słitasna fotke,bedzie pasowała do twoich zalet osobistych:O

Gość muffffffffinka
wiesz co :) pracuj sobie gdzie chcesz, ale jeśli cechy pracownika uważasz za pierdy, to współczuję bo pewnie żyjesz trochę jak w dżungli :)

Gość truskawkowa kropka
jasne:O wysil swoja niewielka mozgownice i zastanow sie z punktu widzenia pracodawcy, czego oczekujesz od CV potencjalnego pracownika... KONKRETÓW dziewczynko,konkretow a nie pociskania głupot w stylu "zalet osobistych"...u mnie takie CV z miejsca ląduje w koszu..:D

Gość muffffffffinka
wiesz co, oczekiwalabym inteligencji jesli pracownik potrafilby mi to udowodnic, bo stawiam na pomysly.. ktore rodza sie ni gdzie indziej niz w glowie. dobry pomysl = sukces, wiec co mi po samej punktualnosci np? no a teksty ktore sie pisze.. to jakos kurcze.. wydaje mi sie ze o kulturze czlowieka swiadcza. to odnosnie mozgownic tez :)

Gość moze zalety osobiste
to nie szczegolnie dobre sformułowanie, ale np zanteresowania moga byc w wazne przy przyjmowaniu do pracy.

Gość muffffffffinka
zainteresowania wazne? tez chyba jesli sa zwiazane z praca...

Gość aha i achhhh
zamiast inteligencja wpisz kreatywnośc, umiejętnośc radzenia sobie i rozwiazywania problemów w stresujacych sytuacjach, otwartośc na nowe wyzwania itp

Gość kadrowa 81
Pani truskawkowa kropka chyba nie powinna pracować na swoim stanowisku

Gość gość
Napisz że potrafisz przyssać się pochwą do sufitu i godzinami tak wisieć

Gość gość
truskawkowa kropka jak pracujesz w dziale rekrutacji to sama wiesz doskonale, że cv i to co jest tam napisane to pic na wodę... i tak pracę dostają ci co mają dobre wtyczki, a mogą mieć wodę zamiast mózgu i ZERO inteligencji, nawet w cv

Gość gość
Truskawkowa kropka, no to napisz młodej kilka rad, a nie krytykuj. Już jesteś starą, upierdliwa polską baba, która tylko przypier.... umie bez dodania niczego konstruktywnego? :-/