Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7474747

dzisiaj mody przesadzily z usunięciem wierszykowego tematu

Polecane posty

Gość IMO13803
My tu jak rodzina Piczuś, ogier, czy prawiczuś. Małe cycki, czy motylek, pokaż chociaż krągły tyłek. Pała moja Kafeteryjnym dobrem, Nie bój się i otul ją bobrem.

Gość IMO13803
Antyczna Dziewica, biedna moja prawica. Była już przygotowana, Ty zrobiłaś z niej bałwana!

Krągły tyłek to podstawa kiedy pałki chce się stawiać ! pamiętajcie o tym pice a także inne dziewice a teraz juz pora spania nie obędzie się bez chrapania oczy zamknąć pałę smagnąć aby dobrze było zasnąć

Gość IMO13803
Idę coś na razie zjeść, wrócę to Wam oddam cześć. Cześć i chwała - nagie cycki, lubią je też nieprawiczki! Chociaż wolę fajną szparkę, używaną jako prącia tarkę.

Gość do IMO
Laski już się podniecają Że chłopakom pałki stają To do dzieła miłe panny Majtki w dół i hop do wanny :p

Ja już jestem wykąpana i w piżamę swą odziana na piżamie mam kwiatuszki pasują mi do poduszki Wy zboczeńce się wypchajcie tylko na cycki czyhacie nikt z Was wcale nie poruszył czułych strun kobiecej duszy więc pójdę niepocieszona niczym niekochana żona otulę się w me kwiatuszki główką przylgnę do poduszki będę śniła o miłości może w moim śnie zagości jakiś książę czy też inny chłopak słodki i niewinny :P

Gość do IMO
Każda chce mieć swego księcia Byle tylko był do wzięcia A wam serce mocno pika Gdy duzego ma konika :p

Gość IMO13803
Uciekam z na temat Faitha, bo to menda pierdolnięta. Żegnam Ciebie dziewico, moją wytrenowaną prawicą.

Gość do IMO..
Widzę, że IMO zna się na rzeczy, wali konia i temu nie przeczy. Jako masturbator nałogowy, doceniam jego szczere mowy. Chłop wie czego pragnie, na swe życie się nie targnie. Ja zawieszony w próżni niezdecydowania, ciągle rozważam samobójcze rozwiązania. Łzy tryskają jak gejzery, smutno mi do cholery!

Gość wierszokleta..
Ta dziewica jest jak owca Chciałaby poznać punkowca Żeby chadzał z nią po łące Mówił do niej "Moje Słońce" Wtedy by się zakochała I potomka by mu dała :p