Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7474747

dzisiaj mody przesadzily z usunięciem wierszykowego tematu

Polecane posty

ee no we no , tak mi dobrze idzie , imo zapisz moje wiersze na dysku zebym mogła sie nimi kiedyś nacieszyc :classic_cool: szybko póki jeszcze nam nie usunęli topa !! aaaa!!!

Gość do IMO
Piczka dawaj swoje zdjęcie Będzie IMO miał zajęcie Będzie tryskał raz za razem Podniecając się obrazem :p

Gość IMO13803
Jadem tryska nasza Pica, niczym stara dziewica. Pewnie fagas nie chce moczyć, to się laska przyszła droczyć. Se znalazła mego chuja, Jako krzywd winnego zbója. A ja jestem dobry człek, to bym nawet taką siekł.

Swego zdjęcia dać nie moge bo wystrzeli na podłogę ! przecież ręka mu się spali całe dzionki będzie walił i nie zrobi nic w chałupie będzie siedział wciąż na dupie !

Gość IMO13803
Właśnie dawaj zdjęcie Pica, chcę zobaczyć Twoje lica. Jeśli będą odpowiednie, będę marszczył, aż noc zblednie.

Gość do IMO
IMO i ja to dwa braty Weźmy Piczkę na dwa baty Niech dziewczyna ma coś z życia Bo na razie słynie z tycia :p

Picza moja niedopieszczona potrzebuje dorodnego człona wnet go w swe liczka dobędzie na laurach ona nie siędzie nawet go w usta włoży a on niech tylko sie położy niech leży sobie ładnie póki mu pała nie opadnie

Gość IMO13803
Nie martw się o mego członka, Ciesz się, że masz innego ogonka. Ja z kolei muszę ręką, bądź człowiekiem, ulżyj męką. Ile można tak samemu tryskać, Kiedy Piczka jest tak blisko.

Moje lica są ładniutkie różowiutkie okrąglutkie niech je który wnet zobaczy to mi będzie wył z rozpaczy że ten dzień to jest za krótki będzie mi pier.dolił smutki że ma piczka jest tak ciasna aż chce się ją ciągle głaskać nie da mi taki wytchnienia od wiecznego walenia !

Gość IMO13803
Mój człon może niedorodny, ale z zachciankami zgodny. Jeśli ucałujesz ładnie, to i coś Ci z tego spadnie. I o sadle tu nie pletę, co się czaisz, weź rakietę.

ej ludzie ale zapisujcie to gdzieś bo te pierdolone kable są wszędzie 😡

Twa rakieta mnie nie godna to już wole chodzić głodna! głodna seksu , głodna pały chociaż suty będą stały chociaż szparka piszczeć będzie nie popuszcze jej zawzięcie!

Gość IMO13803
Picza pewnie locha tłusta, i jedynie żarcie w ustach. Rogal pewnie gigantyczny, spocony i obsceniczny. Ściemnia nam tu o piękności, bo z faciami ma trudności. Jeślim jestem w błędzie strasznym, pokaż cycki zanim zasnę.

Gość do IMO
Piczka, PIczka, cycki pokaż Zrozumienie IMO okaż Chłopak woli panny grube Niż se marszczyć na red tube

Gość IMO13803
Blowww i Piczka moje laski, dajcie fotki ze swej łaski. Nie odmawiać mnie biednemu, bo i tak tłukę samemu. Dobre zdjęcie dajcie wreszcie, abym zajął się mym leszczem.

Gość do IMO
Przyszła w końcu ta dziewica Co nie chce pokazać cyca Albo ma je strasznie małe Albo dziewczę jest nieśmiałe :p

Raz wystarczy ujrzec piczkę aby przestac byc parwiczkiem ! ludzie wierzyć nie musicie ale walić , to walicie ! cycków swoich nie pokaże bo twa ręka spłonie w pożarze

Jeśli woli panny grube to ja mu przyniosę zgubę od dziś szczupłe będzie wolał od walenia ptak będzie bolał

Gość IMO13803
Moja droga Piczko, nie chcesz pokazać prawiczkom. Ale ja nie jestem prawik, i tak się nie będę bawić. Może brzmi to niebanalnie, chociaż tre se regularnie. Wiesz to teraz moja Pica dlatego - pokaż cyca!

Gość do IMO
Dobre cycki na początek Potem się rozszerzy wątek Biedny IMO, idzie spać Gdzie te cycki? Kur.a mać ! :p

Gość IMO13803
Antyczna dziewico, nie bądź wredną Picą. Nieśmiała żeś dziewka, to najpierw rozgrzewka. Pokaż cycki o jakich każdy marzy, ale na razie bez twarzy. Po cyckach nit Cie nie pozna, ale rozkoszy i tak dozna.

Prawik , nie prawik pod foto piczki każdy sie zabawi cycki moje są nieduże więc dlatego chyba tchórzę pałe twą postawię w mig ale może to troche wstyd ? tak na forum publicznym trudnić się zajęciem obscenicznym

e dziewica poka cyca niech że panom naszym uśmiech pojawi się na twarzy niech fredzik sie ucieszy a rączka zgrzeszy :P

Gość do IMO
Dotknąć każdy ma matryce? Strasznie płaskie masz te cyce. Bardzo zimne są w dotyku Nie podniecisz tak prawików :p