Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

masakra co mnie wczoraj spotkało!!:O szok

Polecane posty

pojechałam ze znajomymi do kolezanki na działke było nas z 9 osób..było ognisko ostro popilismy 4 osoby mieszkały blisko wiec wróciły do domu ja z dwójka małzenstw zostałam w domu na noc ognisko dalej trwało 2 kolezanki maja po alkoholu ciagoty do siebie i lezbijskie poddteksty im sie właczaja....itd podobno czasem sex uprawiaja ..wtf:O ale nie o to chodzi...wiec one dwie przy mezach sie mizdrzyły i maz jednej z nich..niby dla zartu zaczał mnie obejmowac i mówic dla zartu ze chodz słonce itd na poczatku były to zarty i trwało to chwile..zreszta nie cierpie jakobcy facet mnie obejmuje....no wiec delikatnie dawałam mu do zrozumienia ze przegina, ale ten sie zacał rozkrecac i mi proponował sex, ze oni z zona maja luzny zwiazek, i ze moze byc sie z nim przespała..wiec stanowczo zaprotestowałam i stwierdziłam ze chyba go pogieło . przy czym jego zona ciagle gadała weź sie przytul do niej, idzie na sex itd:O masakra ja byłam przerazona i zazenowana na maxa, z cego sie smiali ze sie ich boje:O ogolnie bylismy ostro pijani, poszismy spac w duzym pokoju były 3 łózka ja juz lezałam i spałam prawie, a tamta kazała swojemu mezowi sie połozyc u mnie na łózku a ten kurna wział połozył sie i zaczał sie do mnie przytulac i łapy mu chodziły wiec go odepchnełam raz..drugi raz łapy na cycku wyladowały wiec go walnełam i sobie poszedł ode mnie no szok...to sa moje kolezanki z pracy pierwszy raz z nimi wyjechałam gdziekolwiek i spedzałam tak czas...mysle to ostatni raz... bo w zyciu mi sie cos takiego nie zdarzyło

up

rano udawałam ze nic sie nie stało...zreszta oni to potraktowali na zasadzie zajebistego dowcipu w dodoatku maz kolezanki jest wielkim oblechem wiec tym bardziej byłam zdegustowanan

niestety całkiem na powaznie i bynajmniej to nie jest zart, choc sama miałam wrazenie ze to film:O

Gość Sama jesteś sobie winna
Jak chlejecie na umór i w takim towarzystwie przebywasz, to się nie dziw, że takie rzeczy się dzieją (i tak masz szczęście, że nic się nie stało, bo ludzie po sporej dawce alkoholu są zdolni do przeróżnych rzeczy). Ja nigdy nie piję i mam wszystko pod kontrolą, a od pijaków trzymam się jak najdalej.

Gość PSYCHOCZKA
ja ci współczuje :O jacyś walnięci ci twoji koledzy żeby żona pozwalała mężowi na takie coś :O radze ci już nie jeździć do tych kolegów

Gość PSYCHOCZKA
albo noś sól w kieszeni najlepiej, jak cie znowu zgwałci to mu tym piepszem po oczach posyp to sobie pójdzie i się bedzie bał na drugi raz

Gość PSYCHOCZKA
TO O SOLI I PIEPSZU to nie ja pisałam, tylko jakiś podszyw. I chyba wiem nawet który :O

Gość flash
psychoczka ty idz spać już a podszywami się nie przejmuj

Gość ludziebywaja
mam znajomych, naprawde ludzie na poziomie i tez dowiedzialam sie po jakims czasie ze mama luzny uklad, tzn zona na ur obiecala mu jakas kobiete czyli sex lewizna za zgoda malzonka.. jeny co sie z tymi ludzmi dzieje...

polska to dziwny kraj i zwiazac sie z polka to jakby sobie skrzydla podciac....dziekuje postoje!

dodam jeszcze tyle ze ludzi tych znam od roku byłam juz kiedys z nimi na imprezie ale w pubie i nic takiego nie było, nawet sie nie spodziewałm takiego obrotu spraw zdecydowanie jestem normalna

Gość upupupupupuppppp99
up

Gość hmmmmmmmm...................
up up up