Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam powaznie no...

Pytanie do dziewczyn! Czy wasz facet..........

Polecane posty

kiedykolwiek WYCIAGAL wam tampon? Facet z ktorym sie aktualnie swpotykam powiedzial mi ze fajnie sie wyciaga tampon (mial na mysli swoja byla) :O Co o tym myslicie???

no wlasnie... a co ja mam mysliec o nim po takim 'wyznaniu'? :O

Gość taka sobieeee
pierwsza moja myśl ...popierdolony

Sama nie wiem... Ogolnie facet jest swietny, niczego mu nie brakuje, ale po tym co powiedzial zglupialam lekko... :O

poprzedniej dziewczynie tak robił i mu sie spodobało .. wielkie halo :) powiedz ze Ty sama wkładasz i wyciagasz tampona a on może najwyzej co innego :P

Enfant Terrible - :D Zaczelam sie zastanawiac czy to nie jest swir? Moze on tak na poczatku niby taki ac och a pozniej tu tampon wyjmie, tu cos innego zrobi...? :O Nie wiem czy chce byc z kims takim? W ogole co to za pomysl, zeby takie wyznania na radkach mowic??

No wlasnie i masz odpowiedz. Skoro nie jesteście razem, a on wypierdala z czymś takim, to ciekawe czym Cie może zaskoczyć potem. ;)

CarrieBradshaw. - zaczelam sie zastanawiac? ;) ogolnie to szok , ze on z czyms takim wyskoczyl :O Myslalam, ze wiem z kim sie spotykam... Wyglada, ze sie mylilam... Az sama nie wierze...........

CarrieBradshaw. No wlasnie i masz odpowiedz. Skoro nie jesteście razem, a on wypie**ala z czymś takim, to ciekawe czym Cie może zaskoczyć potem. bedzie jak u Hitchcocka ;)

Wy sie smiejecie, a ja mam problem :O Facet naprawde baaaaaaaaaardzo mi sie podoba. Wczesniej powiedzialabym, ze ideal... Ale po tym co powiedzial... Uhm... :P przemilcze to.... sosssssss - tu nie chodzi tylko o wyglad. nie spotykam sie z nim bo innym sie on podoba. spotykam sie bo mi sie podoba(ł)........ :O

dopisek... caly mi sie podobal...:P

po jego tamponowym wyznaniu juz nie wiem... :P

Gość tak tak no i co
tak moj facet wyciaga mi tampon, kochamy sie jak mam okres. kochamy sie zawsze jak mamy na to ochote a jak mam okres to mam tampon i czesto jest tak ze najpierw robi mi minetke(wiec wiadomo ze mam tego tampona) a po czesto sam mi go wyciaga, i co w tym takiego dziwnego, ogolnie mam z nim bardzo dobry kontakt, wiec go nie olewaj, (choc nie musial sie odrazu takimi szczegolami chwalic, nie kazdy chce o tym wiedziec)

Gość koszmar______d________
sossssss to prawda że byłes na slubie Wiliama i kate?