Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossakowski

Kobiety ulegle

Polecane posty

Gość sxgdry
Są rzeczy, na które się nie zgodzę, z pupy do ust odpada. Tak samo z pupy do cipki. Mój tyłeczek bardzo lubi ostre rżnięcie :) Lubię ostry, energiczny seks, kiedy widać u faceta pożądanie. Możesz pisać dalej :)

Gość kossakowski
A co np z fantazja gwaltu oczywiscie wczesniej umowionego jak sie zapatrujecie na ta forme rozrywki ?Umawiamy sie np w Jakims sklepie lub restauracji i dokonuje tam gwaltu na Tobie ?Poprostu czysty sex i spelniasz moje zachcianki bo sie boisz robisz wszystko ??

Gość sxgdry
taki gwałt jest moim marzeniem od dawna, niestety mieszkam bardzo daleko od Ciebie.

Gość koniec świata...
"Dla twojej pupci zrobil bym cos specjalnego np ostro cie wyruchal najpierw w usta,c*pke a nasamym koncu zerznal bym twoj tyleczek i spuscil prosto do buzi ?" Takie numery to już miałam nie raz, ale nie rozumiem co to ma wspólnego z uległością. Ostre ruchanie to nie jest uległość. Sama zawsze każę facetom przyspieszyć. Lubię jak facet się porządnie napracuje przy seksie, ale niestety jeden facet często wymięka zbyt wcześnie i nie wystarczy dla dobrego efektu. Mogłabym być godzinami ostro zaspakajana, ale faceci są zwykle mocni tylko w gębie. Trzech tylko się sprawdziło, a trochę przygód już miałam. Na razie uważam, że najlepiej jest w trójkącie z dwoma facetami. Wtedy jest długo i fajnie.

lubie byc ciagnieta za wlosy,popychana,lubie udawanie gwaltu,ale sama tez czasem udaje ze go gwalce lubie ostre dymanie we wszystkie otwory na zmiane lubie gdy on mnie posuwa gleboko w gardlo lubie gdy mowi mi co mam robic lubie gdy wchodzi na sucho w pupe lubie gdy mi sie spuszcza na twarz az scieka i w ogole gdy sie mi spuszcza gdziekolwiek i kaze trzymac penisa i mowi jak mam kierowac,gdzie ma sperma poleciec i ile z obecnym facetem jeszcze nie bylo wiazania,ale mam nadzieje,ze niedlugo bedzie

Gość sxgdry
Lubie szybkie numerki, dlatego 1 mi wystarcza. Nie lubię zbyt długo.

Gość kossakowski
Co wtym jest ulegloscia np to ze wiekszosc kobiet by tego nie zrobila z tyleczka do buzi ale nie wiem jak ty mozliwe ze tak a wiec po czesci tez jestes ulegla tylko jeszcze o tym nie wiesz. sxgdry - Co to znaczy daleko z checia sie umowie na taki gwalt moge dojechac jak bedzie trzeba i bedziesz posluszna mi sunia .Lub niewolniczka obojetnie jak bysmy to nazwali ale mam wielka ochote dorwac tak na pierwszym spotkani taka dziewczyne i ja ostro wyruchac oczywiscie przed wczesniejsza umowa.Taki impulsywny sex byl by bardzo ostry i bezpruderii... ;)

aaaa i lubie budzic sie z penisem w srodku,ostro od pierwszego pchniecia,cipka jeszcze suchawa nic mnie nie boli,ale jest naprawde ciasno!

Gość może on chociaż zna
nie ma nic bardziej odrażającego, jak taki koleś usiłujący zgrywać Pana, a piszący/mówiący jak 3-letnie dziecko :O buzia, pupcia, noż k u r w a! :O

Gość kossakowski
może on chociaż zna -- czy odrazu mam Cie nazwac suka i kazac ci ssac mojeg huja zebym pozniej mogl cie ostro wyruchac w dupe ????

Gość może on chociaż zna
no, to mnie chociaż podnieciło :classic_cool:

Gość sxgdry
musiałbyś do mnie bardzo długo jechać. Dość ryzykownie tak na pierwszym spotkaniu. Marzenia są marzeniami, z realizacją często ciężko. Teraz mam chrapkę na kolegę z pracy więc inne marzenia zostawiam na później :)

Gość kossakowski
Czyli lubisz byc ulegla suka ktora spelnia zachcianki.Czy chcila bys bym Cie ostro zgwalcil na pierwszym spotkaniu z mila checia bym to zrobil np w jakims publicznym miejscu wyruchal ostro w dupe ?Ale najpierw musiala bys ssac mojego kutasa by latwiej wszedl w twoja druga dziure bo inaczej bedzie boalo nie nalezy do najmniejszych moj huj ;)

Gość panna która na 1 stronie
piszczy, że nie ma uległych kobiet, a te nieliczne udają za kasę, powinna się jebnąć mocno w łeb :O autorze, ja marzę o takim seksie, ale mąż tego niestety nie rozumie :O

Gość prawie uległa
no super facet z ciebie...na takiego pana właśnie czekałam;):-p

Gość kossakowski1prawdziwy
poszyw zabral mi nicka a to skorwiel ...ciota jebana ktora kradnie tematy

Gość hjiuyiiu
Nie piszę, że nie ma. Rozumiem, że mogą się zdarzyć takie osoby. Tak samo jak są ludzie, którzy się sami tną, biczują i są zadowoleni. Znałam dziewczynę, która miała pełno blizn na rękach, bo się cięła. Żaden psycholog nie mógł jej przepowiedzieć, że robi źle. Na taki seks jak wasz pewnie by się cieszyła.

Gość buuuhahahahahaaaaa
widać, jak mało wiesz o seksie :O

widzisz ciekawi mnie to jezeli cie to wogule nie rusz co wciaz robisz na tym forum wydaje mi sie ze masz mokra cipke i dla tego wciz tu jestes i w glebi chciala bys byc tak wyruchana... Prawdziwy Kossakowski ;)

ktora z pan bedzie chciala spelnic moje zachcianki niech pisze na moj emajl powysylamy fotki i moze spotkamy sie w realu ;)

Gość buuuhahahahahaaaaa
tylko że z ciebie taki master jak ze mnie baletnica...

Przestancie sie podszywać gnoje i wklejać zdjencia z netu. Jebane podszywy!!! Zaczerniłem swojego nicka i ciekawe co teraz powiesz gnoju;)

powiem tylko tyle ze ja wciaz jestem masterem a ty tylko pozorem cioto ....wiec wracaj skad przyszedlem bo moze cie spotkac ciezka kara ....

jak was cipy swędzą to ja was chętnie podrapie ha ha jestem super master stary plaster

Gość do kossakowski
Zbyt łaskawy z ciebie łaskawy osobnik. Tak chętnie dobierasz się do tych dziurek. Sukę trzeba najpierw wytresować. Nie może być od początku zadowolona, bo ci na głowę wejdzie. Na początek obróżka na szyję i niech cały dzień nago gdzieś przywiązana z miseczką wody i resztkami z pańskiego stołu. Tylko zaznacz, że ma nie używać rąk do jedzenia. Zaraz spokornieje po pewnym czasie. Jedna suka miała korzyść z tego, bo tak dzięki mnie zgubiła w krótkim czasie 6 kilo. Niektórym grubym dupom by się przydała taka tresura. Podczas przywiązania można zaprosić inną , już wytresowaną sukę do domu, żeby ta tresowana widziała, że nie jest niezbędna i wyjątkowa. Jak już jest pokorna to dopiero może dostać do pyska kutasa w nagrodę. Nie daj im wejść sobie na głowę, bo potem będzie wszystko jak one chcą. Pamiętaj, że nie ty jesteś dla nich, tylko one dla ciebie. Widzisz te do góry jak marudzą, że czegoś nie zrobią. To jest wina złej tresury. Suka nie powinna mieć nic do gadania, ale jak na początku jej nie ustawisz to potem już za późno.

w dupie noszę cukinię, za niedługo wkładam arbuza. A ty spierdalaj stond marny prototypie

widze ze zadialalo.....zostawie ten punkt z tym niby kossakowskim bez komentarza.... Wciaz jednak szukam tych uleglych suczek to swoich zadan a moze ktoras tera sie chce zabawic ? Np ja dam wam zadanie a wy je wykonacie i przeslecie na moja skrzynke pocztowa ?Chetne suczki ?

Gość buuuhahahahahaaaaa
"wracaj skąd przyszedłem" - a skąd mam wiedzieć, skąd ty przyszedłeś? :D kocham kafe, jak szybciutko obnaża tych pseudomasterów, ich słabiutkie psychiki, jak łatwo ich wyprowadzić z równowagi... :D ty byś tylko chciał zaruchać za darmo, synku, a gdzie tobie do bdsm :D