Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anbla

wloch...

Polecane posty

Gość anbla

Witam. wiem temat przerabiany setki razy , ale jednak zapytam. Mojego italiano poznalam w pracy przyjechal w delegacje do mojej firmy, wiecie jak to bywa od slowa do slowa, od spodkania do spodkania, i stalo sie jestesmy razem kochamy sie. Niby telenowela ale, jednak jest ale, on dla mnie zostawil wszystko cale swoje zycie we wloszech, zone ,rodzine, prace. Za kilka dni przyjedzie do polski juz na stale,i przyznam sie troche sie boje tego co bedzie dalej, Tyle sie slyszy o facetach z wloch...

Gość anbla
spotkaliśmy * napsiałam spodkalismy z wrażenia bo na pierwszą randkę wział mnie na kebab do Katowickiego Spodka

Gość europejkaaa
... no nie wiem czy na lzach zony i dzieci mozna zbudowac szczescie? A Wlosi? Czarujacy czarusie, baardzo romantyczni i malo praktyczni.

co za facet ze przyjezdza do polski na stale a juz tam kit z zona (nie wiemy przeciez co miedzy nimi bylo moze go zdradzila..) ale co z dzieckiem? zamierza je widyac raz na kilka miesiecy? dla mnie to niepojete.

Gość anbla
Jego dzieci sa juz dorosle.

Gość europejkaaa
No nie wiem... Po co nas pytasz? Sluchaj swojego serca, rozsadku. O Polakach sie mowi, ze pija i ze to zlote raczki, ale przeciez wiemy, ze to wielkie uogolnienie. Tak samo sie to ma do Wlochow, Hiszpanow, Francuzow...

Gość lolololololollol
Ewenement - wyjątkowe, nietypowe zdarzenie, które wyróżnia się na tle codzienności. :54 [zgłoś do usunięcia] Enfant Terrible mhm,mmm facet Włoch to prawdziwy ewenement , strzeż sie "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" miałaś na myśli element? :O

Gość anbla
z tego co wiem od jego przyjaciol to mieli sie rozstac juz dawno ale ich corka ciezko zachorowala i czekal az bedzie dobrze.