Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Zdarzyła mi się dzisiaj dziwna sytuacja...

Polecane posty

Wychodząc z psem na spacer wpadłam na klatce schodowej na kolesia ktorego nie znam a który był nie ściemniając - mega przystojny. Przeprosiłam i oczywiście czerwieniąc się szybko sie ulotniłam... spacerując cały czas wydawało mi się że ktoś za mną idzie. Nie zwracałam początkowo na to uwagi ale w końcu odwróciłam sie i zobaczyłam że to ten koleś. On się zmieszał dogonił mnie i powiedział że przeprasza że mnie śledzi ale bardzo mu sie spodobałam i był ciekaw gdzie idę (?! co do ch***). W końcu wyciągnął dlugopis zapisał mi na karteczce nr. telefonu i powiedział żebym zadzwoniła po czym odwrócił się i poszedł. I co ja mam teraz zrobić? Fakt , koleś był przystojny ale po 1 starszy ode mnie jakieś 8,10 lat a po drugie niby co mam mu powiedzieć i wgl czy to nie facet powinien dzwonić do dziewczyny? bezsens nie wiem co o tym myśleć doradzcie coś proszę :)

Gość wawrzos
to byłem ja sorki że tak wyszło

Gość koszmar______d________
ja bym nie dzwoniła...nigdy sie nie odzywam pierwsza do faceta chyba że do kumpla

Gość dzisiaj sie podszywam na kafe
a dzwon, ale dla bezpieczenstwa, tak jakby, kup sobie bylejaki starter, by nie mial twojego prawdziwego numeru

ej no, zasady zasadami, ale skoro sam sie napatoczyl :D korzystaj z okazji, idz za ciosem!

Gość Kornalia
bardzo łatwo cie poderwać, dlaczego jestes taka zdesperowana i podniecasz sie każdym któ na ciebie spojrzy albo chce zarwać?

powinnaś teraz zrobić scene psu,że Cię w to wszystko wmieszał. gdyby nie on, miałabyś teraz święty spokój :D

Gość asasadadadad
0,1/10

FAjnie zrobił: zamiast sępić Twój numer, dał Ci prawo wyboru. ZAwsze możesz zadzwonić z zastrzeżonego:) Dla mnie klasa. Zadzwoń:)

Gość wawrzos
czekam na kontakt od ciebie

Gość asasadadadad
sorry miało być 0,7/10 i wszyscy trzeźwi

Gość rdza na gwożdziu
c z e k a m na t e l e f o n

Gość big poopa smurf
trzeba było mu dać od razu w parku...ale zyebalaś Laska ech....Jesteś wolna?:classic_cool:

Gość w sensie relaksu
zadzwon moze bedziesz miala szczesie i zajebisty seks ci sie trafi :D

Gość big poopa smurf
mam wrażenie,że Cię gdzieś w realu widziałem...mieszkasz w większym mieście?:classic_cool:

Gość big poopa smurf
chmmm chociaż nie...tzn już mi się przypomniało,to osoba podobna do Ciebie....miłą masz i ładną buzię :classic_cool:

oj przestancie... jak facet sie czai i nie ma odwagi zagadać - ŹLE. jak już sie odważy - ŹLE :o. po prostu mu się spodobałaś :) ja bym na twoim miejscu sie odezwała do niego.

He-Man WomanHater Nie byłaś pierwsza i nie będziesz ostatnia Pewnie robi tak z co drugą napotkaną dziewczyną, szuka okazji no tak i właśnie dlatego ma kisić cipsko i do usranej śmierci czekać na rycerza na białym rumaku :D 🖐️

Gość funkie vs boogie
Ona się wacha bo on nie był łysy,nabity/nalany,nie miał fury,nie mówił tak "słodko monosylabami jak ci prawdziwi twardzi chłopcy",nie miał oczojebnych nike'uff/dresiku/skórki and grubaśnego łańcucha ze złota z emblematem versace więc zrozumcie wrewszcie-ma powody by się wachać!!!!! No to chyba normalne no nie????

kurcze sama nie wiem właśnie o to chodzi że nie chce wyjść na zdesperowaną ale te oczyyyyy... dobra załóżmy że zadzwonie ale co mam mu powiedzieć? wydaje mi się to trochę żałosne ...

Gość funkie vs boogie
Zadzwoń i powiedz mu- "Twoja miłość jest chora i ty dobrze o tym wiesz,nie próbuj mnie przekonać,że wiesz czego chcesz......parapararalalalalalala" :classic_cool::classic_cool::classic_cool: :classic_cool:

O dżisuss, zadzwoń do niego, przedstaw się i powiedz mu że dał Ci dzisiaj ten numer, że przemyślałaś sprawę, chcesz go poznać i umówić się na spacer :) proste jak dupa jeża, powodzenia !

Gość dadaizm 2 night
zadzwoń do niego dziś i powiedz....hallo to ja....ta piękna z pieskiem co była na spacerze a potem wykonaj serię głębokich wdechów i wydechów do słuchawki pojękując czasem.....zawsze się sprawdza-ja tak baby w urzędzie czaruję przez telefon jak mam sprawę:classic_cool::classic_cool:

Gość ale bez sensu......
.........................................................................................................................................................................................................to prowo................................................................................................................idźcie spać....................................................................................................................................///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gość Modeleczkaochoteczka
kkkkk