Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastatatazja

Lodówka była otwarta 3 dni... Kot.

Polecane posty

Gość GloriaVictis
Biancaaa ''Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience." twój angielski woła o pomste do nieb

Gość cvdfvbftgrbrba
mam tego dosyc!!!, u ciebie w domu też się tak wyzywacie?:D Gratuluję kultury:P A sorry, ale biorac kota musisz się liczyć z wydatkami, jak zachoruje to tez będziesz skąpić na weterynarza? 20zł na odstraszacz to nie sa duże pieniądze, takie rzeczy wlicza się w utrzymanie zwierzaka. Chyba, że ty wolisz ścierać mocz i odchody z łózka, w sumie to twoja sprawa.

Gość drabiiik
W glowach wam sie przewraca z ta miloscia do zwierzat. Tak naprawde koty maja w dupie to, czy ktos jest w domu czy nie - jesli maja pozywienie.

Gość mamuśka md
Nasza kotka wciąż denerwuje moją matkę. Gdy wskoczy do szafy głośno straszy i krzyczy na nią żeby zeszła. Gdy kotka zesikała się na łóżko i nasrała do szafy była tak zdenerwowana ,że powiedziała,że jeżeli kiedyś pies lub kot nasrałby na łóżko włożyliby mu nos do odchodów. Ja obroniłam kotkę kupiłam lepszy żwirek i kotka już nie załatwia się nigdzie tylko do kuwety. Nie wolno bić zwierząt!.:'(

Gość anastatatazja
Wypraszam sobie, nie będę się zgadzała na obraźliwe komentarze pod moim adresem. Kota znalazłam jak miał jeszcze zamknęte oczy, w kartonie. Przygarnęłam, wykarmiłam pipetą, a później na butelce. Więc co jak co, ale o opiece wiem sporo. Wiem też jak kot się czuł sam w domo te - AŻ 2.5 dnia. I w tym momencie, skoro już wszystki wiem, interesują mnie też koszty, jakie poniosę!

Gość mamuśka md
Nasza kotka wciąż denerwuje moją matkę. Gdy wskoczy do szafy głośno straszy i krzyczy na nią żeby zeszła. Gdy kotka zesikała się na łóżko i nasrała do szafy była tak zdenerwowana ,że powiedziała,że jeżeli kiedyś pies lub kot nasrałby na łóżko włożyliby mu nos do odchodów. Ja obroniłam kotkę kupiłam lepszy żwirek i kotka już nie załatwia się nigdzie tylko do kuwety. Nie wolno bić zwierząt!.:'(

Gość cvdfvbftgrbrba
Tylko, że sądze, że nikomu z nas nie zdarzyło się nigdy zostawić otwartej lodowki na tak długo, więc cięzko określić ile za to zapłacisz:)

Gość anastatatazja
No bo nie wiem czy mam już zawału dostawać czy jeszcze nie. :D

Gość drabiiik
Koty zyjace na wsi wcinaja myszy i pija wode z kaluzy. Ale widze, ze tutaj eksertki wiedza lepiej i mysla, ze kot powinien miec codziennie swieza wode i jedzenie. I kto to widzial, zeby kota zabierac w podroz?! Wlasnie taka opieka robi sie krzywde zwierzakowi.

''Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience." przecież to jest jak najbardziej poprawnie napisane. Jeśli chcesz się czepić o coś, to się wysil GloriaVictis.

Gość anastatatazja
Wypraszam sobie, nie będę się zgadzała na obraźliwe komentarze pod moim adresem. Kota znalazłam jak miał jeszcze zamknęte oczy, w kartonie. Przygarnęłam, wykarmiłam pipetą, a później na butelce. Więc co jak co, ale o opiece wiem sporo. Wiem też jak kot się czuł sam w domo te - AŻ 2.5 dnia. I w tym momencie, skoro już wszystki wiem, interesują mnie też koszty, jakie poniosę!

Gość GloriaVictis
sex instruktorka, następna mądra inaczej Never argue with an idiot. Nigdy nie kłóć się z IDIOTĄ. They will bring you down ... ONI sprowadzą cię... Nie widzisz, że liczby są spierdolone?

hahahahah :-D gloria, wez se kup slownik, albo uzyj wujka google, jak nie masz pojecia to sie lepiej nie blaznij :-D :-D

Gość anastatatazja
A ja bym chciała aby nie zaśmiecać mi wątku, bo jakbyście obie nie zauważyły drogie Panie - on dotyczy kota, a nie języka angielskiego.

Gość cvdfvbftgrbrba
Sorry, pomieszały mi się liczby z czasami:P Co nie zmienia faktu, że zdanie jest poprawne, bo tak się po angielsku mówi.

Autorko ja swoje zdanie wyrazilam na temat kota :-) a co do kosztow to nie mam pojecia, bo nigdy nie mialam lodwki otwarteh dluzej niz 5 min ....

Gość anastatatazja
Mój mężczyzna twierdzi, że niedużo, może max dodatkowo 50 zł - bo ludzie lodówki swoje plasterkami zaklejają i żyją. No nie wiem, mam nadzieję, żed nie zbankrutuję. :D Ale zdarzyło Mu się pierwszy raz. I wiem, że była zamknęta jak wyjeżdzałam - sprawdzalam okna - aby nie uciekł, gaźniki, aby nic się złego nie stało, poodłączałam wszystko z kontaktów, oprócz lodówki. I sprawdziłam właśnie czy zamknęta jest.

Gość aha i achhhh
Bianca ma dobre zdanie po angielsku, a Gloria sie musi douczyć. Masz nastepne, idiotko, ucz Angoli mądrosci, bo to ich rodzimy jezyk jest i ich przysłowie :P: Everybody paddles their own canoe. :P I co? Tez źle, bo everybody to kazdy a their to l.mn.? Mozesz zwrócić komuś uwagę, jak sama się na lepszy czyli wyższy level przeniesiesz. Bo na razie jestes na levelu wczsenoszkolnym. Moi uczniowie w szkole średniej już wiedzą o takich konstrukcjach, a ty nie???

dajcie Glorii spokoj, chciala dziewczyna zablysnyc i miec swoje 5 minut :-) i prawie jej sie udalo nooo :-D :-D

Gość maselkogdansk
odłóż w kopertę 200zł i się pogódź że najwyżej dopłacisz tyle jak przyjdzie rachunek, bez przesady ile mogła naciągnąć lodówka a jak nie możesz się doczekać to idz do spółdzielni i wyzeruj licznik już teraz, można tak zrobić że się zapłaci szybciej niż naliczą i bedziesz miała już spokój psychiczny

Gość gośćkot
za kare bym jeba....ego kota zamknął w piwnicy na 2 tygodnie to by sie nauczył ze sie w domu nie sra ,