Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina19krk

Potrzebuje pomocy... Chyba sie zakochałam i nie wiem co to bedzie!

Polecane posty

Gość marcelina19krk

poznalismny sie na dyskotece . gdy wracalismy na przystanek zatrzymalismy sie w krzakach i probowalismy "cos" ale wiadomo, pijani, zmęczeni wiec nie wyszło ale były pocałunki, macanki.mieszkamy w oddalonych o kilka km od siebie wioskach. pozniej o sobie zapomnielismy na jakis czas,on mial dziewczyne,a ja chlopaka. niedawno znow ponowlismy kontakt i praktycznie codziennie pisaliśmy ze sobą na naszej klasie, na gadu i smsy. Jak to wiadomo w takich przypadkach zaczeliśmy schodzić na tematy związane z seksem i pisaliśmy juz bardzo pikantne rzeczy.Spotkalismy sie w sumie 3 razy odkąd odnowilismy kontakty. 2 spotkania to bylo piwo, rozmowy, pocałunki itd ale ostatnio był juz seks. było świetnie,ale boje sie ze przez to zepsułam coś w naszych relacjach, ze nie zechce mnie na powaznie przez to:( powiedział ze nie jest jeszcze gotowy na poważny związek a ja bym chciała poniewaz cały czas o nim mysle i chyba sie zakochałam! co zrobić?Oboje mamy po 19 lat. Pozdrawiam, Marcelina.

Gość bundia
Jakbym byla facetem to tez nie chcialabym miec dziewczyny, ktora po dyskotece idzie w krzaki na seks. Katastrofa.

Gość marcelina19krk
ale jemu to nie przeszkadzało skoro pozniej sam odnowil kontakt ze mna i nie naciskał na seks!

Gość marcelina19krk
mimo , ze jego siusiak juz w mewj pupci był gdy bylismy w krzakach

Gość marcelina19krk
to wyzej to podszyw! niech ktos sie wypowie sensownie

Gość marcelina19krk
seksu nie bylo byl taki tylko flirt bylismy na rauszu i nawet nie calego jego penisa wzielam do buzi tylko troche , kawalek i tylko na chwile. czy on stracil do mnie szacunek?

Gość marcelina19krk
przestancie sie nabijac z czyjegos problemu :(

przypomniał sobie o Tobie bo chciał seksu, wiedział że z Toba mu pujdzie łatwo, wczsniej czy pużniej... skoro stwierdził ze nie jest gotowy na poważny związek to szukał tylko i wyłacznie przygów.... zapomnij nic nie rób bo on Cie jeszcze bardziej wykorzysta i tak już Cie nie traktuje na poważnie faceci myślą tylko o jednym... a Ty mu to ułatwiłaś

Gość bundia
A nie zalujesz tego, ze poszlas z nim w te krzaki, ze pisalas z nim o seksie i ogolnie pokazalas mu sie tylko z tej jednej strony? Sory, ale wedlug mnie to jestes puszczalska i wcale nie jest mi ciebie szkoda.

Gość marcelina19krk
ale ja bardzo chce milosci dałabym mu wszystko! chciałam dac mu dobry seks zeby go tym zachęcic i zeby bylo mu dobrze... on nie jest własnie takim typem wyrywacza i kurwiarza ktory mysli tylko chujem on jest wlasnie taki bardziej uczuciowy.... Mysle o nim cały czas a że dawno tego nie robiłam to tym bardziej mnie skłoniło do popełnienia takiej decyzji.Jak go zdobyć?:( Dawno mi sie nikt tak nie podobał jak on, chce wkoncu juz kogoś mieć...

Gość oldman poranne
Myslisz, ze normalny, zdorowo myslacy facet chcialby byc w powaznym zwiazku z dziewczyna, ktora po dyskotece idzie w krzaki sie jeebac? Potraktuje cie jako wor na sperme, bo tylko na to zaslugujesz 🖐️

Gość marcelina19krk
ale nie jebaliśmy sie wtedy napisałam przeciez!

jesli chcesz go zatrzymać to trzeba było pomyśleć wczesniej, seksem napewno go nie zatrzymasz, takie myślenie jest bardzo dziecięce i nie dojrzałe, jak można seksem kogoś zatrzymać przy sobie, teraz będzie cie traktował tak jak na to sobie zasłużyłas.... przedmiotowo do seksu no inaczej o tobie nie pomyśli

Gość oldman poranne
Co nie zmienia faktu, ze jestes latwa i puszczalska 🖐️